Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcvc

gruba lokowka do robienia fal na wlosach...

Polecane posty

Gość vcvc
???nikt mi nie odpisze??:(:(:(

Teraz wszytskie dziewczyny prostują włosy i wyglądają jak klony;) Ja mam naturalnie kręcone.

ja mam takie wałki do fal... kupiłam je w tesco .... kupiłam sobie lokówkę właśnie taką grubą w tesco za około 30 zeta i bardzo jestem zadowolona .... fale mi się trzymają do następnego mycia i tak co 3 dni robie sobie taką fryzurkę

Gość nsasxc
no tak, ale nie zrobisz fal tą lokówką włosom od czubka głowy dziwnie to wygląda

Nie wiem, czy dla Ciebie będzie to dobre, ale ja robię fale w następujący sposób, po umyciu włosów wgniatam piankę we włosy, nie rozczesuję ich, tylko suszę suszarką robią sie wtedy takie bardziej loczki. Jak już wyschną dopiero wtedy przeczesuję włosy grzebieniem z rzadkimi zębami. Fale jak ta lala:) Tylko nie wiem jakie masz włosy, czy podatne na skręcanie. Pozdrawiam

Gość asdasd
przeciez proste wlosy sa brzydkie :O takie druty, kluchy najbardziej podobaja mi się wlasnie takie pofalowane wlosy ale nie od czubka glowy albo same konce super to wygląda

nie robie tak..... niore kosmyk włosów .... wkłądam go do tego klipsa bardzo wysoko prawie zaraz przy początku włosów ( 3-4 cm od głowy ) ..... caly czasy ten klips mam otwarty .... i nawijam kosmyk na tą lokówkę .... zamykam klips i czekam ..... wychodzą mi piękne fale .... spróbuj