Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulek-88

Striptiz, jak się za to zabrać?

Polecane posty

Hej, mój chłopak ostanio powiedział mi że bardzo by chciał bym zatańczyła przed nim. Powiedział że jest to jego marzeniem. W sumie mogłabym się zgodzić, talent do tańca mam przeogromny. Tylko nie wiem zabardzo jak się za to zabrać!? Może ktosik mi pomoże? Gorąco pozdrawiam :)

Gość Jak tego
"nie czujesz " to sie lepiej nie bierz za to bo tylko spierdolisz cala sytuacje i zamiast go podniecic spowodujerz ze mu opadnie i bedzie wisial do konca dni twoich :( :classic_cool:

Gość dobre intencje anulek-88
Ja uważam że dziewczyna powinna sprubować, z tego co pisze ma talent w tańcu to jej ułatwi sprawe. Jeśli ma fajnego faceta, pod tym względem, że bedzie swiadomy tego że nie jest to profesjonalistka - prostytutka to myślę że bedą się oboje dobrze bawić. Dziewczyna młoda, ale to jej decyzja. Mam nadzieję że bedziecie mieć fajną zabawe, i że twoj koleś cię nie wyśmieje. POWODZENIA napisz jak bylo..

Gość Grzegorz323f
nie no tu ciężko coś doradzić jeśli chodzi o to to po prostu bądź soba i staraj się powoli zdejmować ciuszki włacz sobie jakąś wolną muzyczkę i tyle ;) a muza :D no taka jaką najlepiej czujesz ;)

Dla początkujących stripteaserek najlepszym podkładem muzycznym jest \"Bolero\" Maurice Ravela. Utwór składa się z kilkunastu powtórzeń tej samej melodii, za każdym razem granej przez inne instrumenty czy grupy instrumentów. Po prostu, podczas melodii wykonać należy figurę taneczną, po zakończeniu zdjąć sztukę garderoby i tak dalej przy następnym powtórzeniu.

Gość ladyyyyyyyyyy
hmm jak się zabrać, skoro tego nie wiesz to myślę ze sobie nie poradzisz:D:D:D:D ja twojemu mogłabym dobrze zrobic :P

grrr pomijam twoją wypowiedz ladyyyyyyyyyyy ... chyba tutaj nikt nie napisze nic konkretnego.. pozdrawiam

Gość nimfoomanka
jak sie za to zabrac? jak umiesz tanczyc to juz jest duzy + postaraj sie dobrac jakis twoj ulubiony kawalek muzy;P o ile twoj facet taka toleruje ;) ubierz się np bo nwidze ze sie jescze uczysz jakas krotka spodniczke i biala bluzeczke ( tak szkolnie i galowo) no tego ponczochy i buty na obcasie .. rozwalisz typa.. tylko machaj bioderkami i piersiątkami ;) no i udanej zabawy ;P

Gość nimfoomanka
ale nie pozwalaj mu się dotykać.. :D to dobry i sprawdzony numerek :D:D:D

Gość nimfoomanka
a jakiej muzy slucha TWOJ facet?

Gość LLcool J
LLcool j moze mu sie spodobac.. a rade sobie dasz na 100%..