Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samsara_71

seks oralny... one more time

Polecane posty

Wiekszosc problemow w tej kwesti dotyczy tego, ze kobieta nie chce /nie lubi doprowadzac swojego mężczyzny do orgazmu dzieki pieszczotom oralnym... Ja mam problem inny... Lubię to robić swojemu mężczyźnie:) Kręci mnie to jak cholera:) Chcę to robić:) Ale.... Nie umiem :/ Niby mu jest przyjemnie... Mowi, ze czuje sie wspaniale, ale... Nigdy (!!) nie doprowadzialam go do orgazmu w ten sposób :( :( :( :( To cholernie deprymujące... I przez to, coraz rzadziej zabieram sie za pieszczoty oralne:/ ehh... Dziewczyny - mialyscie tak? Czy to ja jestem jakas dziwna? :(

Gość Belanda
Pomagaj sobie ręką, używaj ust i języka pieszcząc wędzidełko językiem i jądra drugą ręką, rób to szybko.

Gość Belanda
Nasienie można bez obaw połknąć. :) Nasienie z jednej ejakulacji zawiera miej więcej tyle białka co białko jednego jajka i smakuje tak samo.

Gość Cat de Luxe
wiesz to wbrew pozorom nie jest taka łatwa sprawa....niech on cie naprowadza, mowi jak dobrze a jak jeszcze lepiej...no i...zaufaj mu, jesli mowi ze jest ok to nie klamie

Gość wstęt
NIE WSZYSCY MĘZCZYŹNI DOCHODZA W TEN SPOSÓB DO ORGAZMU(OK.15 % ) MOZE TWÓJ KOCHANEK NALEZY DO TYCH 15 %?

Nie chciałabym, żeby był w tych 15%... To takie niesprawieldiwe:> A tak poważnie mówiąc - to dziękuję za zrozumienie:) Pocieszyła mnie myśl, że takie problemy jak mój się zdarzają:) Ale widzę, ze muszę sie bardziej postarac:) Pragnę, by moj parner odczuwał maksymalną przyjemność z seksu:) Kocham go i chcę jego szczęscia:) Ale mam jeszcze pytanie natury technicznej;) Powinnam się skupiać raczej na pieszczotach główki i węzidełka, czy stymulować ustami ruchy góra - dół na długości całego członka?

Gość Belanda
Na początek pierwsze a później drugie. :)

Gość Belanda
I dużo śliny. :)

Gość Belanda
Uwaga: Trzeba uważać żeby nasienie nie dostało się do oczu albo na włosy. Taka rada dla niedoświadczonych.

A czy są tu może panowie, którym przytrafia sie podobna historia z ich partnerkami? Co wtedy czujecie... - Niedosyt? A może nie przeszkadza Wam, że skończycie w inny sposób? ;)

A jednak \"co\"! To uczucie wyjątkowości, bliskości, bezgranicznego zaufania, bezinteresowanej miłości - które odczuwam, gdy jestem z Nim. Zresztą... i tak nie kręci mnie myśl o innych:)

Gość mojemu poprzedniemu
jak robiłam dobrze nigdy nie miał orgazmu i też mówił, że mu jest dobrze a ja robię to wysmienicie. Mój obecny bez problemu ma orgazm, a ja się przecięz nie zmieniłam. Tamten często sie mastrubował i myślę że to ta przyczyna, był "zaprogramowany" na specyficzny rodzaj dotyku.