Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co zrobić

Naczynka

Polecane posty

Gość Co zrobić

Pękają mi naczynka na udach. Jak to "naprawic"?

Gość panterka84
mam to samo,ponoc pomaga masc z kasztanowca i tabletki z kasztanowaca,jesli masz taka sklonnosc to musisz unikac ektremalnych warunkow dla skory-za duzego mrozu, za dlugiego lezenia w solarium,saune omijac szerokim lukiem ,wiem ze mozna usunac laserkiem male naczynka-im wczsniej tym lepiej bo jak jest ich wiecej to juz drogi zabieg

Gość kremmyyyyyyyyyyyyyy
a ja mam ochote wybrac sie do solarium bo biala jestem tylko niewiem co z moja buzia?????????czy to mi jeszcze bardziej nie rozszerzy naczynek na twarzy????????????czy ktos sie zna na tym

Gość ble**ble
nie polecalabym solarium bo jezeli masz naczynka to skora juz jest wrazliwa a cieplo moze spowodowac ich powiekszenie...ja kiedys usuwlam laserowo,ale to bylo 4 lata temu iwec znow mi wyskoczyly//

Gość kremmyyyyyyyyyyyyyy
to co ja biedna teraz poczne : solarium zabronione, wylegiwanie sie na sloneczku zabronione, a samoopalacz?????????????zakryje co nieco te czerwona buzie i te biale cialo?????????????????

Gość kremmyyyyyyyyyyyyyy
ah i oh!! niema lekarstwa na rumiane policzki?????niech ktos mi powie tak czy siak......

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
< br /> mozliwe

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
< br /> mozliwe < br />

Gość tajta33
jest lekarstwo a jest nim:kilo pudru na twarz i nie widac utrapienia hihihi.a tak serio to nawet dermatolodzy niemaja pojecia jak nam pomoc!!!!!!!!!!!prawda ze prawda?