Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izazalamana

Moj facet ma wylaczony telefon od piatku

Polecane posty

Gość liilka
a ty cyniczek jesteś w Polsce czy za granicą bo może tam o prace rzeczywiście b. trudno?

Gość zalamanatotalnie
odezwij sie jak juz sie zadzwoni i poda powody milczenia, tez bym sie denerwowalam strasznie gdyby tyle milczał moj facet, oni nie maja serca

Jestem w Polsce. Mam wielu znajomych za granicą i stąd wiem jak tam jest:) I skoro ode mnie coraz więcej ludzi wyjeżdża to raczej praca jest:)

Gość liilka
wiem że wielu wyjezdza ale to mężczyzni a kobiety rzadko. Jak już pojada to zazwyczaj w domu siedza z dziećmi.

Gość cyniczek i londynczyk
pisza prawde, facet kiedy tylko zamknie za soba drzwi od razu czuje wolnosc.w doslownym tego slowa zanczeniu. i nie wierzcie swoim facetom, no chyba ze trzymacie ich na krotkiej smyczy obok swojej nozki. jesli jest inaczej to....niestety ale napewno maja jakby to delikatnie ujac...kobiete do rozladowania emocji :O. a jezeli blisko jest Polka to na bank zajmie sie waszym mezem, chlopakiem....przykro mi ale sama widziallam na promie plynacym z calas do dover, do czego zdolni sa ludzie, ktorzy doslownie poczuli wiatr we wlosach....

Bardzo dobra praca dla kobiet jest w pubach, barach itp. Jako kelnerka czy na kuchni - praca naprawdę jest:) A zresztą mężczyzna jest w stanie utrzymać rodzine pracując tam sam.

zegnaj naiwnosci

no i....nie potrzeba sciagac kobiety na wyspe

Gość liilka
znajoma pojechała i wróciła po 2 tygodniach. Pracy nie znalazła. Angielski znała perfekt.

Gość izazalamana
a jednak spał z inną

Gość nie wierze
czemu tak mowisz?

Gość nie wierze
dlaczego ma zadzwonic jutro ? a dzisiaj to jakis zaczarowany dzien czy co? wymysli nowe klamstwo?!!!

Gość liilka
nie wierz w te brednie. Może nawet imprezował ale pewnie przy wódce a nie od razu z jakas baba.A może śpi bo jest zmęczony.

oj liilka to od piatku imprezuje...i nie daje znaku zycia, wiesz ja juz powoli zaczynam miec dosyc, kiedys tez sie nie odzywal 9 dni, a potem jak by nigdy nic zadzwonil:( przeciez jak tak mozna

dla mnie to w ogóle mija się z czym kolwiek. jak można wyjechać gdzieś i nie dawać znaku życia? wyłączyć telefon? nie zadzonić? jakby mi facet tak zrobił, żebym umierała ze strachu kilka dni, martwiąc się, czy nic mu nie jest, a potem zadzownił, to bym go chyba 😡

Gość jaaaaaaa
Hmm trudno mi coś Wam radzić, bo ja tu (UK) jestem z moim mężem. Co do pracy to różnie bywa!ja znalazłam w 3 dni, a mój angielski jest bardzo słaby!Mój mąż (bardzo dobrze mówi po angielsku)szukał 3 tygodnie! Co do tego, że faceci zdradzają to mam mieszane uczucia. Znamy tu wielu facetow, którzy w Polsce zostawili żony, narzeczone, dziewczyny! Jedni sa tacy, że wogóle nie myśla o imprezach, tylko cały czas mówią o swoich kobietach :) iinni co weekend przyprowadzają do domu inną panienkę :( Angielki to wielkie dupodajki :( (przynajmniej w moim otoczeniu tak sie o nich mówi), a i samotne (i nie tylko) Polki tutaj też szukaja przygód! Jednym słowem!Nie ma co generalizować! NAtomiast to, że mąż autorki milczy od piątku też by mnie zmartwiło!Tylko, że ja pomyślałabym raczej o tym, że coś mu się stało!Może to i naiwne myślenie, ale ufam swojemu mężczyxnie! Pozdrawiam i przepraszam za długa wypowiedź :)

Gość liilka
napisz prosze w jakiej częsci UK jestes i co to za praca.Na jaką pracę mogłabym tam liczyc. Mój angielski tez jest raczej słaby.

Gość Maz za granica 4 miesiace
Dziwie się, takim relacjom, moze nie macie takiej potrzeby ale moj maz pisze do mnie po 2-3smsy w ciagu dnia (np. rano przed praca, w czasie przerwy na lunch i wieczorem)Dwa razy w tygodniu dzwoni (ok 30min x2) i dwa razy piszemy przez internet (1 lub 2h x2). Puszcza sygnaly jak ma chwilę wolna. Dodam jeszcze ze pracuje codziennie po 10 albo 12h i ma jeden dzien w tygodniu wolny. Malzenstwem jestesmy od dobrych kiku lat i mamy dziecko.

Gość Maz za granica 4 miesiace
Izazalamana - moze nie jest tak zle, przepraszam jesli moja wypowiedz byla egoistyczna 🌻

Gość gabryśka
mój mąż też tak robił jak twój. Nawet częściej pisał i dzwonił, ale minęło pół roku i wszystko się skończyło tak prawie z dnia na dzień.