Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuśka 1111

martwiem sie ociupinke

Polecane posty

Gość Anuśka 1111

Hej Kobitki Moje:) już zakładałam jeden topik ale musze drugi bo tamten przepadł :( Martwię sie troche biore te tabletki Harmonet :( .. Dostalam je od gina bez zbadania.. :( Dała o poprostu ..juz biore 2 opakowanie i wspulzyje z moim Misiek dość często ale nie kończy we mnie.. :):) I Tak niedługo poWINNAM DOSTAC okres... i sie martwie .. nigdy nie miałam doświadczenia z tabletkami więc niewiem czy takie skuteczne są ... pewnie po roku.. sie przekonam . Powiedzcie mi Jest możliwość.. te tabletki są nisko hormonalne... ja przyjmuje regularnie.. Napisalam strasznie haotycznie.. ale jakas dziwna dziś jestem :(

hm włascieie o co ci chodzi boisz sie ze zajdziesz w cioąze?! jesli tak to nie masz powodu raczej nie ma takiej mozliwosci i twoj chłopak smiało moze konczyc w Tobie

Jezeli masz jakiekolwiek watpliwosci, co do skutecznosci tabletek anty, to sugeruje zabezpieczyc sie jeszcze dodatkowo by stworzyc bardziej wizualna bariere dla twojego oka. Mowie tu o prezerwatywie. Bedziesz miala spokojne mysli