Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia_23

a ja tak przeraźliwie pragnę dziecka

Polecane posty

Gość przyszła mamusia_23

wiecie co. Mam chyba jakiegoś chopla:-( Za niecały rok ślub, jeszcze mieszakmy oddzielnie ale ja już się nie mogę doczekać dziecka. Nie chcę czekać i od razu po ślubie zajść w ciążę. Właściwie to już teraz jest to dla mnie jakaś mała obsesja bo non stop o tym myślę i gdybyśmy tylko mieli teraz swoje mieszkanko i już byli razem to tylko tego bym pragnęła- dzidzia:-) Czy wy też tak miałyście?

Gość i ja też tak mam już od dawna
:-(

Gość ja mam 22 lata
slub mial byc za rok a dzidzia juz rosnie w moim brzuszku :) 16 tydzien ciazy! Ciesze sie ze nie zwlekalismy az do slubu, bo jestem taka szczesliwa :D ...staralismy sie 3 miesiace o nasze malenstwo.

ja tez tak mialam ale musialam zaczekac do slubu bo mieszkalismy osobno Poslubie 9 miesiecy staralsmy sie o dziecko W koncu sie udalo za dwa miesiace mam termin:-)

Gość Taba 22
Tez mam 22 lata, i tez chciałabym byc w ciąży, :) ale niestety mój facet, narazie nie chce, twierdzi ze jesteśmy za młodzi, w sumie zgadzam sie z nim, mamy jeszcze bardzo dużo czasu, ale z drugiej strony nie mogę pochamowac tych myśli, chęci o dziecku, mieszkamy razem, ale nie jesteśmy małżeństwem Ja mam 22 lata - gratuluję i zazdroszcze tak pozytywnie :)