Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lek bol

potrzebuje rady poazna sprawa

Polecane posty

Go艣膰 lek bol

Potrzebuj臋 rady, nie wiem co zrobi膰, stoj臋 przed najtrudniejsz膮 decyzj膮 w moim 偶yciu. Ponad 2 miesi膮ce temu rozsta艂am sie ch艂opakiem po 5 latach zwi膮zku,Co prawda po 4 latach on mnie zostawil ale po 3 miesiacach wrocilismy do siebie. Niestety po nastepnych 6 misiacach znow sie rozstalismy. Powodem byli jego rodzice, on ktory sam nie wiedizla czy chce ze mna byc czy nie, pozwolil abym sie wyprowadzilapotem znow chcal qrocic ale ja juz nie potrafilam. Nie mielsimy ze sobakontaktu 2 miesiace az do minionego czwarteku. Zadzwonila moja przyjacikla ktora widziala go..kazal mi przekazac ze mam sobie zrobic badania krwi...myslalam ze zemdleje..zadwinilam do noiego z pytaniem o co chodzi a on ze mam o tym zapomniec...po czym mi poiedzial ze ma podejrzenie bialaczki ale na razie nie zrobil jeszcze szczegolowych badan i niby chchial mi o tym juz dawo powiedziec..nic nie rozumiem, podobno nikt z jego rodziny o tym nie wie,,mial sie ze mna spotkac che mu pomoc ale on na razie sie nie odzywa..moi znajomi moiwaze to pretekst abym sie z nim spotkala,ja mu moge dac przyjazn ale nie juz milosc..placze caly czas...nie wiem co myslec co czuc..tyle pytan..dlaczego akurat teraz chcial mi to powiedzic...nie wiem co robic..powinna zadzwonic do jego rodzicow??on prosil o dyskrcje..boje sie tak bardzo.........

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bezbronna
coooooo? bia艂aczka zara藕liwa??? od kiedy? jak on Ci ka偶e zrobi膰 badania krwi, to dla mnie znaczy tylko jedno - zdradzi艂 Ci臋 z jak膮艣 podejrzan膮 panienk膮 i boi si臋, 偶e z艂apa艂 HIV-a (albo ju偶 go ma) radz臋 Ci z ca艂ego serca - zr贸b te badania, a od kolesia uciekaj jak najdalej!!!!!!!!! trzymaj si臋!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach