Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikussia

KOSZMAR PO TABLETKACH.... pomocy...

Polecane posty

Gość Mikussia

brałam tabletki antykoncepcyjne ok.rok czasu .Nie biore ich juz ponad 2 lata, a po ich odstaiweni zaczal sie koszmar z cera- jest tłusta -mam wypryski i z owosieniem ciała- włosy rosna mi na posladkach ,wokół sutków jestem załamana..........................To były tabletki o najniższej dawce hormonu.....

Gość ty lepiej napisz jak się one
nazywały??

Gość Tabletkowiczka
a wczesniej zanim zaczelas brac tabletki anty to mialas problemy z cera i owlosieniem???

Gość Tabletkowiczka
bo czesto bierze sie takie tabletki zeby wlasnie z tymi problemami sie uporac a nie zeby sie takie problemy pojawily, ja mam tradzik i biore wlasnie na to tabletki,mam nadzieje ze po odstawieniu nie bede miala takich problemow

Gość he he he
j a bralam tez logest ale po to zeby sie zabezpieczyc przed ciaza, ale tez mialam problemy z nadmiernym owlosieniem...gdy zaczelam brac logest zauwazylam ze owlosnienie ( na rekach , brzuchu) jest mniej widoczne ) po roku rzucilam logest( glowa mnie bolalal czesto) i przerzucilam sie na novennette( mowiono taki sam skald) ale zauwazylam ze owlosienie wrocilo takie jakie mialam przed braniem logestu...ja juz jestem 2 tyg. po odstawieniu tablteke,,,teraz czekam cierpliwie na okres:)

proponuje sie przebadać na wszelki wypadek pod kontem endokrynologicznym, czyli hormony! popros swojego ginekologa o rade on Cie pokieruje w razie czego. Powodzenia!