Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpunia

jak wygląda prawidłowy śluz przy tabletkach??

Polecane posty

Gość pimpunia

w sumie biorę od kilku miesięcy tabletki i mam dużo gęstego białego śluzu który wypada ze mnie około 2 razy dziennie. nie wiem jak wygląda prawidłowy u biorącej tabletki. u nie biorącej zmienia sie wraz z cyklem . ale tutaj przez caly czas mam taka sam ilosc. prosze odpowiedzcie

Gość upupupupupupupupupuup

Gość blend
mi sie wydaje ze powinien byc taki jak normalnie pod koniec cyklu, zadawlaam podobne pytanie ale jakos nie bylo odzewu

Gość willlia
ja to jak bralam novynette to mialam rozny a jak biore teraz cilest to mam caly czas taki bialawy a niekiedy zoltawy nawet

Gość przestawiaczka
ja mam caly czas taki bialawo-zoltawy ale w roznych ilosciach , w niektore dni nie mam wcale a w niektore bardzo duzo

Gość moze ktos jeszcze sie wypowie

jak brałam novyenette miałam gęsty i biały zwłaszcza tak po 4 miesiącach brania...teraz przy cilesiecie mam gęsto - wodnisty i biały a nie raz kawa z mlekiem:) to normalne że jak bierzesz tabletki to sluz staje się geśty. takie jest ich działanie. pamiętaj jednak że tabletkom czesto towarzyszą infekcje pochwy które tez moga powodowac takie dziwne upławy.

Gość pimpunia
ja tez biore novynette i tez mam gesty i bialy

Ja biore Regulon i tez mam taki sluz - gesty, bialy. Wkurza nie to, bo dosyc duzo tego jest... :( Nie sa to jednak zadne infekcje.

Gość pimpunia
mnie wkurza bo mam ślady na majtkach a nie lubie stosowac wkładek bo mnie strasznie uwierają , poza tym ginekolog mi je odradził

Gość upuppupupupu