Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwasia

zostałam prawie napadnięta w drodze do pracy...

Polecane posty

o 6.10 jak zwykle wyszłam do pracy. Na głowie miałam nauszniki. z daleka widziałam trzech wyrostków pijanych i bluzgajacych na cała ulice. zaczeli sie do mnie drzec zebym zdjęal te głosniki z uszu , zaczełam sie stasznie bac. Pokazałam im ze to sa zwykłe nauszniki...i uciekłam. wziełam proszek uspokajający bo nie mam juz siły. czy kiedykolwiek ktos z was został na serio napadnięty i w jakich okolicznoiściach?

Gość erotoman....
Prawie robi roznice . Po prostu kazali Ci sciagnac te nauszniki bo jak bedziesz przechodzila przez ulice to mozesz nie uslyszec nadjezdzajacego samochodu , chodzilo im tylko o Twoje bezpieczenstwo , powinnas im byla podziekowac .

Gość Karolina z Przemyśla
Mnie napadnięto w przejściu podziemnym i pan bandyta posmarował mi twarz kupą. W sumie nie było tak źle.

Gość juwenaliaaa
No to gdzie cie prawie napadli? weź przestań, darcie sie a napaść to dwie ZUPEŁNIE inne rzeczy...

podeszli do mnie i musialam je zdjąc zeby pokazac ze to nie sa słuchawki. a potem uciekłam

Gość lyzeczka
Pare miesiecy temu gdy jechalam na uczelnie w niedzielny ranek( byla godzina 7.00) pod Żabka stala grupa pijanych chlopakow zaczeli za mna wolac juz mialam serce w gardle...na moje szczesie nie podbiegli... ale mojej kolezance z roku jak wracala z uczelni po obronie pracy licencjackiej o godz 14.00 przylozono bron do skroni... byla w takim szoku ze gotowa byla sie bic z tym gowniarzem ktory to zrobil dopiero w domu uswiadomola sobie w jakim niebezpieczenstwie byla:(

ja 4 lata temu zosytłama napadnieta na pkp w Zyrardowie. chciałam zapalic papierosa na lawce, bo mialam jeszcze kilka minut do pociagu, ale nawet nie zdazylam go przyaplic. zostalam skrepowana przez jakiegos goscia , mialam takie obicia na szyi ze zaluje ze nie poszlam na obdukcję. gosc wyrwal mi plecak i zwiał. ludzi pomigli go potem jakos obezwaładnic i odzyskac moje rzezy, ale sam sparwca zbiegł. jedyne co szczescie, ze podczas ucieczki zgubiul swoje dokumenty. i wsadzialm go do wiezeinia na 3 lata.

Gość dsadsadsa
taaaa.......na 3 lata :D przestan marzyc

Gość erotoman....
Kwasia , nie wiem dlaczego ale mnie podniecasz , lubie kobiety w nausznikach 🖐️

Gość erotoman....
Nie badz wulgarna i nie przeklinaj , to takie malo kobiece :O

\" Kwasia ja 4 lata temu zosytłama napadnieta na pkp w Zyrardowie. chciałam zapalic papierosa na lawce, bo mialam jeszcze kilka minut do pociagu, ale nawet nie zdazylam go przyaplic. zostalam skrepowana przez jakiegos goscia , mialam takie obicia na szyi ze zaluje ze nie poszlam na obdukcję. gosc wyrwal mi plecak i zwiał. ludzi pomigli go potem jakos obezwaładnic i odzyskac moje rzezy, ale sam sparwca zbiegł. jedyne co szczescie, ze podczas ucieczki zgubiul swoje dokumenty. i wsadzialm go do wiezeinia na 3 lata. \" Zasłużyłaś:P. Za palenie tytoniu to i tak mała kara:P.

Tak, ja wielokrotnie byłam napadnięta. Kilka razy jakiś dziwny facet zapytał mnie o godzinę, a raz nawet dlaczego chodzę bez czapki - i to było trzech łysych wyrostków! Mało nie narobiłam w gacie. Teraz leczę się u psychiatry...

Gość Program Telewizyjny
Ja proponuję uczestniczkom programu inscenizację przed kamerami sceny napadu i gwałtu, którego dokona jeden z najlepszych i najbardziej męskich aktorów