Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teraz wierze w cuda

To chyba cud jak szybko zaszlam w ciaze

Polecane posty

Gość Teraz wierze w cuda

Od 6 lat uprawiam regularny seks (ok. 2-4,5 x w tyg.). Najpierw 3 lata Cilest, pozniej 2 lata gumki. Cykle super regularne: 29 dni. Raz, w 25 dniu cyklu poszlismy na calosc, pewni, ze jestesmy zabezpieczeni i oto w wieku 22 lat zaszlam w ciaze :-) Wydaje mi sie to wrecz nieprawdopodobne zwlaszcza, ze mam dosc mocne tylozgiecie.

Gość Teraz wierze w cuda
Jeden raz wystarczyl, by doszlo do zaplodnienia w niesprzyjajacych okolicznosciach, tj. w samym koncu cyklu i z tylozgieciem. Moze moj chlopak taki wydajny :-p

Gość co z apodlosc
jesli komus nie podobaja sie wpisy to nie spada a nie od razu wyzywa od szmat a pewnie sama nia jest pizda!

Gość opamietana
seks bez zabezpieczen i ciaza faktycznie cud!

Gość opamietana
cudem jest to ze nie zaszłas w ciaze przez 6 ostatnich lat

Gość ppo prostu dupodajka
ciekawe czy teraz wie chociaż z którymm to dziecko ma ????????/

Gość opamietana
jaki cud jest w tym zajsciu w ciaze oswiec mnie !

Gość okokokokokokokokoko
wole juz zeby moja corka uprawiala sex ( z zabezieczeniem) w wieku 16 lat niz zeby majac 20 30 kilka byla wredna niezaspokojona baba, zgorzkniala i plujaca jadem na prawo i lewo.

Gość Teraz wierze w cuda
Chyba sobie zarty robicie z ta dziwka. Najpierw mialam jeden staly zwiazek, a pozniej drugi. W sumie mialam 2 facetow i nie uwazam, zebym wczesnie zaczela. 16 lat to byl dla mnie optymalny wiek. A jaki cudowny mialam pierwszy raz... taki romantyczny... Naprawde niczego nie zaluje. A nasza corcia ma pol roczku i jest kochanym bobaskiem. Ma kochajacych rodzicow i wspanialy dom.

Gość okokokokokokokokoko
-->ale dziwka uwazaj bo to najczesciej ta ktora zyczy zostaje mlodo babcia. znam takie swietojebliwe ktore tak krytykowaly i to wlasnie ich coreczki w wieku 16 17 poprzynosily brzuszki do domu:D

Gość opamietana
Taka jest cecha Polaka Jeden drugiemu wilkiem

Gość opamietana
Teraz wierze w cuda juz urodziłas???????????????????????szybko!

Gość okokokokokokokokoko
bekart? szmato? gdzie ja zyje podobno w katolickim kraju.. to dziecko nie bekart.

Gość Teraz wierze w cuda
Gdzie ja napisalam ze jestem w ciazy? Poprostu wrocilam pamiecia do tamtej chwili i uznalam to za ciekawy przypadek.

Gość Teraz wierze w cuda
Napisalam to ku przestrodze dla tych, ktorzy nie chca miec dzieci i z nadzieja dla tych, ktorzy pragna je miec

Gość Teraz wierze w cuda
Majka: i bardzo dobrze 🌼 slicznie ci dziekuje. Mysle ze nadal jest czego gratulowac. Dzidziusie sa takie slodkie!!!

I nie rozumiem, w jakim celu ją obrażacie, co ona takiego napisała, zeby ją wyzywac, dziewczyny opanujcie sie troszkę :)

Gość Teraz wierze w cuda
Spoko ja jestem tu jeszcze od 'fasolki' i wiem jakie klimaty tu panuja, wiec nie straszne mi bluzgi.

Gość okknhfdjklzhvjn
te kobiety sie nigdy nie opanuja. mysla ze maja monopol na dobre zycie i na bycie dobra matka. uwazaja ze tylko one potrafia i moga robic tak a nie inaczej. klapki na oczach jak lysek z pokladu idy i dawaj w g... zycie. dziewczyny swiat jest troche inny niz wasze cudowne zywoty

Gość okknhfdjklzhvjn
to skoro nie jest to dobrze a ty zamknij ryja i zapieprzaj do roboty bo juz cie czytac nie moge

Gość Teraz wierze w cuda
katolicki kraj, w ktorym ksiadz odprawia pogrzeb 38tyg. plodowi i mowi matce, ze dziecko jest malym diabelkiem... O kant pi... tacy ksieza.