Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopreea

tradzik a Diane 35

Polecane posty

Gość kopreea

Zacznę może od tego przez 6 miesięcy leczyłam trądzik u dermatologa. Na ostatniej wizycie pani doktor zaproponowała zeby spróbowac jakis homrmonow i tak trafilam do ginekologa. Pani doktor przepisala mi Diane. W sumie to bardziej mi zalezalo na srodku antykoncepcyjnym niż dermatologicznym ale dostalam Diane. Tradzik prawie ze ustał, ale postanowilam zaczac brad ta Diane! Jestem przy 7 tabletce pierwszego opakowania i cholera jasna mam poł lewej strony w ogormnych krostach! Nie wiem czy to wina tej Diany (bo 7 dni to chyba za wczesnie) ale kiedys tergo rodzaju syfow nie mialam! Najgorsze jest to ze cieszylam sie jak mi sie buzia ladnie wygoila a teraz... :( I jeszcze pytanie mam jedno. Czy stosowalyscie dodatkowe zabezpieczenie przy pierwszym opakowaniu?? Zafundowlaismy sobie w 5 dniu miły wieczor i tak sobie mysle czy aby dobrze zrobilsmy nie stosujacdodtakowego zabezpieczenia.

Gość diankaaaaaaaaa
diane blokuje wydzielanie sie tluszczu wiec raczej nie od tego dostalas wypryskow,poza tym poprawa cery nastepuje po co najmniej 3 miesiacach brania,jesli chodzi o zabezpieczenie to podobno dziala juz od pierwszej tabletki ale ja jestem ostarozna i stosowalam dodatkowe zabezpieczenie