Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żanet111

piękne, jędrne piersi ale ...

Polecane posty

Gość Żanet111

[27.10] 11:06 żanet111 mam pięknę okrągłe,jędrne piersi pomimo dwudziestukilku latek ale mam jednak problem z wklęsłymi brodawkami (podobno to przez zbyt krótkie przewody mlekowe). Wstydze sie pokazać facetowi (od niedawna mam nowego faceta) wiem ze mnie akceptuje z moimi wadami ale on chyba jeszcze tego nie zauważył a mnie to bardzo krępuje. chciałabym wiedzieć jakie meżczyxni mają zdanie na ten temat,prosze o poważne odpowiedzi - to dla mnie bardzo ważne

Gość gosia . ws
a czemu sie powtarzasz

Gość Żanet111
poniewaz wiem że jest to problem wielu kobiet a nikt nie chce wyrazić swojej opinii

co prawda jestem kobieta, ale z tego co wiem faceta to nie przeszkadza, przeciez akceptuja cie taka jaka jestes mi sie czasem tak robi , nie wiem dlaczego i wiem ze to bardzo podnieca mojego faceta nie martw sie

Gość ridick
a jak reagowali twoi byli faceci??? ten zareaguje tak samo

Gość jfdjhfjddhdfhgjsfhsjhfsdhfsk
wpisz w googla niplette albo nipplete robi je firma avent, może ci się przyda... gdzies na forym o dzieciakahc, porodach i innych takich był ten wątek wpisz w wyszukiwarke na kafe wklęsłe brodawaki , był juz ten watek

Gość Żanet111
wooow a wczoraj tak mnie wytermosił,possał i pogryzł, miałam chyba orgazm przez samo pieszczenie piersi,troche mi sie zakręciło w głowie i sutki były przez jakis czas sterczące a pożniej znowu klapa ale i tak było cudownie. jestem raczej stała w uczuciach więc to dopiero mój drugi facet z którym spałam, zauważył ze się troche krępuje i.....poprostu zgasił światło gdy zabierał sie za piersi - to fajny pomysł z jego strony, ja nie śmiałam o to prosić :-)

Gość Żanet111
dzięki za info , czytałam o nipletkach ale to cholerstwo bardzo drogie, moze kiedyś sobie zafunduje a narazie musi się Ktoś tym zająć, dzięki za wypowiedzi