Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytagasd

SWIERZY PERFUM!!1JAKIS JAKI POLECACIE nie kwiatowi..

Polecane posty

Gość a ja wole robic
nie odpisuje juz wiecj tym co pisza nie na temat!!czyli o ortografii, radze sobie oddzielny topic załozyc.. JAKIE JESZCZE ZNACIE ładne nuty zapachowe..takie nie drażniące, nie słodkawe..lecz ja lubię..takie delikatne..pachnące...powietrzem:) kto jeszcze cos poleci..

Gość a ja wole robic
hrabia jako facet:) skoro radisz..to znaczy ze davidoff musi ładnie pachniec..

Gość a ja rozbiłam auto mojego taty
Ja bym Ci poleciła "Acqua di Gio" Giorgio Armaniego

Gość wez
nikogo nie dyskryminuje. Nie obrażam. Zwracam tylko uwagę na błędy. Bo mnie rażą.

Gość a ja wole robic
no prosze najpierw jestem wyzywana od dysmózgów, po chwili jakby nigdy nci koleżanka mi odpisuje grzecznie..heheh to własnie domena internetu:) ale dziekuje za radę:)

wez moja znajoma z pracy napisała rzółw i zamiast Jerzy to Jeży.:p

Nie ma za co dziękować. Naprawdę ładne perfumy ( a nie perfum).

Gość a ja wole robic
a wez co mi poleca..?? jakis cholernie poprawne ortograficznie perfumy np. "gżegżółka "..o ile by taki był:) hehe :)

Gość justaaaaaaaaa
raplh lauren zapach ralph

ale widzisz już napisałaś poprawnie, nauka nie idzie w las .:) Ty już nie napiszesz perfum, mam nadzieję a ja nie rozbiję już auta taty (bo mam własne):p

Gość a ja wole robic
ale to sa meskie perfumy???o ile sie nie myle " acqua di gio "

Są też damskie, zaraz poszukam Ci na allegro. Trzeba uważać tylko na podróby.

Gość a ja wole robic
tylko, że źle trafiłaś bo ja zwykle błędów nie popełnia..a nazwa topicu..była pisana na prędce..i w ogóle się nie zastanawiałam ..czy pisze poprawnie czy nie, bo mi sie spieszyło.. sorki, ale mnie ortografii uczyć nie musisz..heh to śmiesznie, że tych co powinno się uczyć..udaja inteligentnych i poprawnych , a Ci co potrafią, ale celowe źle napiszą, lub przez nieuwagę bo się spieszą..jak ja. sa wielce na forum NAUCZANI HEHE to jest taka sama sytuacja jak z policjantami.. spisują studentów za to , że piją piwko..na plaży ale jak jest bójka czy wypadek, to ich nigdy na miejscu, gdzie być powinny nie ma..albo wręcz, nie przyjadą na miejsce wypadku bo sami sie boją..ot taka analogia..

Chcesz się znowu kłócić czy gadamy o perfumach???

Gość wez
Przez nieuwagę to można zrobić literówkę. Można napisać jedno słowo z błędem. I żadna analogia tu nie pasuje. Nie dorabiaj sobie filozofii .

Gość a ja wole robic
ja się nie kłóciłam!!!!, tutaj ani razu..to na mnie najechano, a co do pefrumów..to już wiem co kupię..i zmykam do sklepu poza tym przed chwilą to opisałam jaka jest sytuacja, a nie jakieś głupie kłócenie!! Przez internet nie ma zresztą kłotni, każdy mądry za ekranem swojego kompa..a jakby co do czego doszło to kiepsciutko!! chetnie zagram w literaki..z paniami co tu na mnie najeżdżały zapraszam..na www.kurnik.pl na literaki..bede pod pseudo kreatorkamajka..zapraszam!!jestem w pokoju markowo zapraszam..wielie znawczynie polskiego jezyka na pojedynek

Gość a ja wole robic
wez zapraszam...na !!pojdeynek

Nie grałam nigdy w literaki, ciekawe to chociaz? A jak Ty sobie radzisz jak popełniasz błędy ortograficzne?

Gość a ja wole robic
bardzo dobrze..to zagraj ze mna madralo

Cool Warte Game - damski jest sliczny :) jezeli ktos lubi własnie takie zapachy morskie powietrzne :) zapach jest nowy bo z tego roku wiec nie tak popularny :) Opis zapachu: Zapach Davidoff Cool Water Game został stworzony z myślą o młodym pokoleniu ludzi szalonych i niezależnych. Zapach w wersji męskiej i damskiej stanowi eksplozję radości i świeżości. Nowy duet Cool Water Game jest tak ekscytujący jak zabawa w gronie przyjaciół. We flakonie Cool Water Game zamknięto pasję wolności. Przypływ energii wyrażony bogactwem kolorów i aromatów. Kompozycja Davidoff Cool Water Game Woman to połączenie wodnych i owocowych nut zapachowych. Żywioł morza wyrażony w nucie głowy oddaje wrażenie sensacyjnej świeżości. W sercu zapachu wyczuwamy chłodną nutę egzotycznych owoców. Całość otacza zmysłowa, uwodzicielska nuta drzewna. Nuta głowy: jabłko, morska bryza i cytryna. Nuta serca: biała lilia, frezja i egzotyczne drzewa. Nuta podstawowa: drzewo sandałowe, drzewo cedrowe i piżmo. Davidoff Cool Water Game - esencja młodości. Zapach z roku 2006.. A perfumy na allegro kupuj 30 ml jezeli chesz mieć jakas wieksza pewnosc ,ze to oryginały :) ;) 100 ml ..... eh sam bałbym sie kupić :P

Gość Rzułta rzaba rzarła rzór
;) ;) ;)

Gość a ja wole robic
własnie kogos sromotnie ogrywam pod ksywa rikop jest ta osoba

Gość a ja wole robic
wszyscy madrzy, a jak co do czego to uciekaja i boja sie w literaki zagrac, bo by wyszło, ze gówna potrafia

łeeee tam trzeba sie zalogowac:(

Gość a ja wole robic
kreatorka majka ale własnie z kims wygrałam:) i chyba to byl ktos z kafeterii, bo zaraz uciekł jak sromotnie przegral, ani słowem sie do mnie ta osoba nie odezwała co tchorze z was!!!11111

Gość a ja wole robic
hrabia musimy zagrac kiedy. a wez i rozbiłam samochod to tchorze i cieniasy bo bały sie zagrac!!wieczorem bede..jak bedzieci z przyjemnoscia sie zmierze, ale mowie od razu, że bede bezlitosna:)

nie byłam na literakach bo trzeba sie logowac, a tego nie lubię

wiecie, jednak temat jest dobry i moze wrocmy do samego sedna sprawy... czy ktos zna zapach, swiezy, kojarzacy sie hmm (glupie okreslenie) z posciela ktora sie suszyla na wietrze i sloncu :) lekki, a jednoczesnie trwaly (bo co mi po zapachu ktory sie utrzymuje 3h) byly juz propozycje Aqua di Gio, oraz Davidoff Cool Water Game cos innego? :) p.s jednak sadze ze aqua di gio, to nie do konca to czego szukamy...