Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mantis

Czy wypada isc w sukni za kolano????????

Polecane posty

Gość mantis

Hej, wlasnie niedawno taka sobie upatrzylam, sliczna , koronkowa, ale jest za kolano, nie tradycyjnie do ziemi. czy wypada taka zalozyc? w zasadzie powinnam isc w tym w czym sie dobrze czuje, ale pisze bo moze ktos tez mial krotsza suknie. dodam tylko, iz slub i wesele beda latem , wiec licze na ladna pogode, choc u nas i tak nie wiadomo:) pozdrawiam

Gość pierwszy raz
pewnie, że, możesz to w końcu TWÓJ ślub :) powodzenia :)

To Twój ślub:-) Ale mnie bardziej podobają się eleganckie kreacje do ziemii. Możesz krótką kupić na drugi dzień.

Gość mantis
fakt, iz sa bardziej imponujace i efektowne, ale zalezy mi rowniez na czyms wygodnym, tanczyc w dlugiej to chyba meka, biorac pod uwage ile wkladam energii w taniec;) to chyba musze postawic na krotka:) dzieki

Przyjaciółka miała leciutko rozkloszowaną rybkę z podpinanym małym trenem:-) Była bardzo zdawolona bo ładnie i wygodnie, a ślub był w 30 stopniowych upałach;-)

Gość gorgonzolla
jak dla mnie to taka krótsza , za kolano - super ! nie podobają mi się te namioty wielgachne do ziemi

Gość ja miałam krótkąs
za kolano, koronkową, elegancks. śliczną, nie żadna bombkę

ja żałuję ,że nie miałam takiej (ile ja się namęczyłam , w długiej z trenem i nie dało sie go odpiąć ) a ręka od trzymania go w tańcu po prostu odpadała

Gość mantis
ta, najlepiej miec dwie, jedna do ziemi z trenem dla odpowiedniego efektu a druga juz dla samej wygody ;)

Gość japajapa
ja poszlam do slubie ku zgrozie wszystkich w sukience do polowy uda, tylko z tyłu był odpinany tren. I miałam w nosie opinie, że wygladalam jak prostytutka, zlekcawazylam kosciol i rodzine. ja sie czulam wysmienicie, bawilam sie wysmienicie. kazdego dnia latam w krótkich spodniczkach, wiec czemu mialam udawac kogos kim nie jestem???

Gość mantis
widzialam takie kreacje jak twoja, z przodu krotkie z tylu tren, ja bym sie nie odwazyla, ale tylko dla tego, ze nie lubie swoich nog pokzaywac za bardzo:P, ale jesli komus tak ladnie, to przeciez normalne ze tak sie wlasnie ubierze i nie widze w tym nic zlego:)

Ja miałam sukienkę za kolanko na swoim ślubie (cywilnym), w sierpniu były upały, ja w mojej sukieneczce na ramiączkach i za kolanko czułam sie wyśmienicie :) Ale i tak zostałam zjechana tutaj na kafeterii, że krótka sukienka bardziej się do komunii nadaje ;)

Gość mantis
no taa, zawsze znajdzie sie ktos, kto nie poskapi zlego slowa :/ olac po prostu!!!