Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moj nickus

rzucam tabsy anty dla swojego zdrowia!kto ze mną??

Polecane posty

Gość pronto original
Ja nigdy tabletek nie brałam. I mówiąc szczerze stosowałam tylko zasadę że od 10 do 16 dnia cyklu trzeba uważać , a po 16 (mniej więcej) jak już nie ma śluzu owulacyjnego to jest pełen luz ! Od kilku miesięcy stosuję metodę " naturalnego planwania rodziny" (temperaturka i inne takie ) i jestem zadowolona ! Doszłąm do wnisoku że owulację mam mnioej więcej w tym samym czasie cyklu i co najważniejsze nie truję sie chemią. Dodam , że nie była jeszcze nigdy w ciąży i stąd te moje anty nastawienie do pigułek.

Gość do pronto original
Hmm, i kochasz sie bez zadnego zabezpieczenia? A ktos polecil ci ta metode? Znasz jakis link do strony gdzie mozna sie dowiedziec duzo na ten temat? Moja kolezanka kochala sie w dzien rzekomo nieplodny i zaszla w ciaze. Ale nie mierzyla temperatury ani nic takiego, wiec mysle, ze mogla sie pomylic...

Gość z ciaza juz tak jest
kto nie chce to ma ,kto chce nie ma

Gość smutna minkaa

Gość sjdisd
upup

Gość analiza22
hej hej ja tez odstawilam tabletki, teraz czekam na pierwszy okres po ich odstawieniu, lada chwila powinien sie pojawic.... mam nadzieje, ze nie bedzie problemow i wszystko bedzie o czasie. a u mnie z tabletkami bylo tak: bralam 2 lata, moje libido znacznie wzroslo;) a teraz opadlo;(, w ogole siadlo mi cos na psychike, bylam taka niezaradna, nic mi sie nie chcialo, ciagle bylam przygnebiona, bez humoru, bez przerwy bolala mnie glowa, cellulit mi sie zrobil okropny!!!!, i cera sie pogorszyla, czulam sie ociezala strasznie chociaz waga tylko na poczatku wzrosla a pozniej jakos sie unormowala.. po miesiacu bez tabletek moge powiedziec: cera- widoczna poprawa, jestem bardziej pewna siebie, humor- hm.. jako tako, ale udczuwam, ze mam wiecej energii i chyba bardziej mi sie zyc chce, libido minimalne;/ cellulit znika;) i ogolnie jest lepiej. Pierwsze dni jak nie zaczelam nowego opakowania to strasznie bolalo mnie podbrzusze i w ogole jakos dziwnie sie czulam, ale to kilka dni, juz jest ok;) Teraz z boyem uzywamy gum, ale i on na to narzeka i ja, on panicznie boi sie ciazy wiec juz planuje ze od lutego wracamy do tabletek, ale ja mowie NIE, nie chce tego wszystkiego od nowa.

Gość a ja słyszałam
ja tez mam cellulit od tablet;/ teraz odstawiam i jestem przy ostatnieuj tabletce a pełno pryszczy wyskoczyło...co będzie potem nie wiem:O

Gość kjjkjkjkjk
ja tez chce rzucic, biore jasmin, od kilku miesiecy, a wogole tabletki to od kilku lat, najpierw byl regulon, potem cilest, harmonet, no i jasmin teraz; ogolnie to pozostaje w fatalnym nastroju, jestem nerwowa i mam dola; podczas przerwy 7- dniowej, kiedy nie biore, jestem innym czlowiekiem, wiec postanowilam rzucic, tylko mysle co dalej? boje sie ciazy, moze spirala?

Gość a ja ja mam pytanie
17latka moze zalozyc tez spirale?

Gość he he he
ja juz jestem wolna od tab. 2 tygodnie , wyskauja mi pojedyncze pryszcze, a wszytko narazie bez zmian...moj chlopak tez narzeka na gumy...aha a 17 chyba jestz a mloda na spirale, przewaznie zaklada sie kobietom ktore jjuz rodzily

Gość a co najlepszego dla
17latki

Gość a co najlepsze dla
17?