Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zaciekawiona

BIUST PO CIĄŻY

Polecane posty

Gość bardzo zaciekawiona

Ciekawi mnie czy po ciąży zawsze zostaje taki okropny obwisły biust?Czy tylko tak sie dzieje z tymi ktore są wielkie,czy te mniejsze(miseczka A i B) tez sie robia takie obwisle? Jest jakis sposob zeby tego uniknac i zeby piersi byly takie jedrne i napiete jak przed?Patrzac na wiekszosc kobiet wydaje mi sie to nierealne,dodam ze ja jeszcze nie planuje ciazy.

Gość mamuska_kwiatuska
ja mam taki sam jak mialm przed ciaza..a nawet niestety troszke mniejszy..:( ale z w ogole mi nie obwisl! (wystraczy nosic stanik w ciazy i po ciazy)

Niektórym bardzo się biust deformuje, innym mniej a niektórym prawie wcale. I wydaje się że pielęgnacja wiele nie pomaga. Ja wychodzę z założenia że co ma być to będzie, i tak kiedyś obwiśnie, nawet gdybym w ogóle nie rodziła ;) Aktualnie jestem w trzeciej ciąży. Poprzednie dwie ciąże oraz długie karmienie prawie w ogóle nie zmieniły mi biustu. Niestety, przyszła kryska na matyska, najmłodsza już nie jestem, skóra już nie jest tak elastyczna jak kiedyś. Cyc mi ciut obecnie sflaczał, a po porodzie i kolejnym karmieniu będzie pewnie jeszcze gorzej.

Gość nieobwisielec
mi tez nie obwisl jak narazie, rok karmilam core i mam jedynie ciut wiekszy :)

Gość to zależy
od budowy.Ja mam tzw.gęstą budowe gruczołową-lekarz mi powiedzial że obwisy mi nie grożą.a poza tym ćwicze od ładnych paru lat na siłowni, a nie okłamujmy się, piersi to tylko mięśnie i tkanka tłuszczowa.Tak?

Gość Natalia M
NO własnie,najwazniejsza prodilaktyka-koniecznie nos biustonosz przez cala ciaze i po porodzie rowmnierz,no i nie dopusc do zapalenia gruczolu sutkowego,a wszystko bedzie dobrze.

Gość lemon tv
A ja nie karmiłam... Ale mimo to mi sflaczał. Nie jest tragicznie bo nie wisi ale mogę wziąć skórę na cycku w dwa palce bezproblemowo taki mam nadmiar (efekt rozciągnietej skóry kiedy cyce rosły w ciąży i później kiedy miałam pokarm)... :O

Jeżeli odpowiednio dbamy to nasz biust jest piękny i jędrny. Sekret to kremy regenerujące i nawilżające. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.