Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margolcia____A

czy wy też nie macie z kim pogadac o seksie

Polecane posty

Gość margolcia____A

?? tak noormalnie wymienic zdania, obiektywne opinie tak poradzic sie. nie chodzi mi o swoja druga połówke, ale np o przyjkaciółke czy kumpele?? Z chłopakiem wiem że moge o wszystkim zawsze pogadac, ale czasem jest tak ze chciało by sie poeozmawiac o seksie z inną dziewczyna, kumpelą. Ja niestety nie moge bo nie mam takiej przyjaciółki. Wiadomo co by sobie pomyslała dziewczyna o innej, babki są zazdrosne i od razu doszukuja sie najgorszego, że sie puszczam, ze jestem tania i takie tam. Ale tu przecież chodzi o uczucia miłość a nie sama fizycznośc

Gość margolcia____A
gdyby nie te wszystkie durnowate fora to bym chyba była codziennie sfrustrowana

Gość margolcia____A
czyli co nie jestem sama?? oki chodzi mi o zwykłą rozmowe bez oceniania

Gość margolcia____A
heh niby durnowate forum a jednak dobrze że jest:)

Gość edyta11
ja rozmawiam ze szwagrem - najlepiej z nim mi się o seksie gada, jak z żadną kumpelą

Gość margolcia____A
no jasne możemy pogadac ;)

Gość margolcia____A
hej edyta to co ten szwagierek mądrego powiedział??;)

Gość czytam o ...
ja tam duzo czytam seksu, najlepiej sie czyta z kobieta, od razu niektore rzeczy mozna zilustrowac, jak sie nie wie o co chodzi, a tak na powaznie to nie mam z kim pogadac o seksie

Gość margolcia____A
może być na forum bo aktualnie nie mam komunikatora zadnego

Gość mamamamama
ja tez nie mam z kim o tym pogadac ...niestety :(

Gość margolcia____A
no właśnie to ja mam pytanie w takim układzie skoro wszyscy chętni do rozmowy;) hehe chce powiedziec chłopakowi, zebysmy spróbowali jakichś gadżetów ale nie wiem jak, bo sie wstydam

Gość edyta11
---margolcia____A--- wiele mądrycvh rzeczy mówi, zawsze to dobrze poznać punkt widzenia faceta

Gość margolcia____A
to podaj maila, odpisze ci jak tylko sobie załoze bo starego adresu nie pamiętam

Gość mamamamama
a ja na dodatek jestem zielona w tym temacie :(

Gość jeszcze prawiczek
jak to sie boisz? mow otwarcie, jak normalny chlopak to wszystko zrozumie, w koncu wszystko jest dla ludzi. zapytaj sie po prostu jakie ma zdanie na ten temat, jak nie bedzie mial zdania to znacyz, ze jeszcze nie dorosl

Gość margolcia____A
no wiem że nie prosto z mostu wogle mam inne pomysły jeszcze ale nie wiem co on na to jak zareaguje. Bo zawsze moze pomyslec źle

Gość margolcia____A
albo jak mu powiem ze chce spróbowac w pupke wcześniej zdecydowanie byłam p[rzeciw ale teraz to może bym i chciała jakm on by chciał

Gość jeszcze prawiczek
co to kurde za dziwne relacje z chlopakiem, albo cos mowisz i sie jakos dogadujecie, albo nic nie mowisz i do widzenia, co to ma byc, trzeba normalnie gadac. a skoro masz opory to znaczy nad zwiazkiem jeszcze musicie troche popracowac, maja byc czyste relacje a nie jakies niedomowienia

Gość jeszcze prawiczek
ohohooo, w pupke to dopiero facet pomysli, ze niezle tamtemu dupy dawalas i w dodatku bez prezerwatywy :)

Gość Robert 31
Chętnie pogadam, podyskutuje z kimś o seksie. O doświaczeniach, fantazjach i pragnieniach. Bez wstyd, bez tabu.

Gość karussiiiaaa
aha ja też tak mam niestety niby mam przyjaciółke od serca ale... no właśnie seks to temat tabu w moim środowisku jak pierwszy raz poszłam z chłopakiem do łóżka, totem czuła, sie strasznie wgle żałowałam, bo jednak to nie był odpowiedni czas ani facet, miałam strasznego doła, i nawet nie miałam komu sie wygadac, bo przeciez dla niej to głupoty i złe prowadzenie sie. Wiem że gdybym jej powiedziała co mnie gryzie to prędzej czy później odwróciła by sie odemnie ehhh bo tak to kurwa w życiu już jest, że można liczyc tylko na siebie

Gość nana kzdfjghsdufigsr
wogle chciałabym pogadac z moja kumpela o dogadzaniu bo wiem że to robi, kiedys przypadkiem zobaczyłam. Ja też. Ale jak tylko zejdzie na taki temat to sie zapiera rękami i nogami że nie. a przecież to ludzka rzecz. Ludzie powinni przestac sie siebie wstydzic i rozmawiac ze soba bo sfiksują!

Gość xyzed
Teraz to już mam z kim pogadać o seksie i nie tylko ;) Boska jest!

Gość Onana26
I ja nie mam z kim, mój nie lubi takich rozmów

Gość ja to już
tylko pogadać mogę

cześć wszystkim obecnym i obserwującym margolcia____A na mnie i moją połóweczkę możesz liczyć, lubimy rozmawiać i mamy troszkę doświadczeń za sobą. Nawet kiedyś próbowałem podobny topic umieścić ale jakoś nikt nie okazał zainteresowania. Jeseśmy z w-wy mamy 32 i 35 latek ale czujemy się znacznie młodziej . pozdrawiamy wszystkich

Gość ja to już
Właśnie o to mi chodziło mm