Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jogulandia

Czy to możliwe? Nie dowiary

Polecane posty

Gość Jogulandia

Czy to możliwe,że 3 dni po okresie moja kolerzanka zaszła w ciąże? Ona mówiła,że miała wtedy dni płodne.Czy to mozliwe? Wkońcu mówi się,że dni płodne są 14 dniu cyklu.A tu strzeliła z takim czymś.Jak widać wszystko może być możliwe bo teraz jest 2 miesięcu ciąży!!! Więc jak tu zplanować dni płodne.Może któraś kobieta która jest zaszla w ciąze wypowie się na ten temat?

Gość może być tak że ma długie
miesiączki np 9 dniowe jak ja. Cykl liczy sie od pierwszego dnia miesiączki czyli 9+3 =12. Jesli tego dnia sie kochała, to plemniki mogły przetrwać 72 godziny i zapłodnienie gotowe. Pewnie będzie miała córeczkę :-)

jest to jak najbardziej mozliwe, zwlaszcza przy krotkich cyklach, bo owulacja nie jest w 14 dc tylko na ok 14 dni przed nastepna miesiaczka, wiec jesli ona ma 24 dniowe cykle a plemniki potrafia przezyc nawet do 5 dni.....to masz juz odpowiedz poza tym sa rozne anomalia, no i ja osobiscie znam ze 3 takie osoby...

Gość alusiiiiaaaa
własnie się tak zastanawiam skąd kobiety uprawiające codziennie seks mogą wiedzieć dokładnie którego dnia zaszły w ciążę. Rozumiem te co kochają się raz na miesiąc, ale codziennie. Mam w pracy taką jedną panią, seksującą się na zawołanie a twierdzi, że wie dokładnie którego dnia zaszła. Wogóle to jest osoba wsyzstko widząca, ale widzę, że chyba głupio wiedząca

Gość Jogulandia
No właśnie...ona mówiła,że okres dostała 23 i trwał on tak do 29 góra do 30! a po 3 dniach (Po okresie) uprawiała seks.O dzidzie starała się 2 dni;) no być może będzie to dziewczynka:D zobaczymy:)))