Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heelpp

Niech mi ktoś poleci jakąś dobrą przychodnię w Warszawie i lekarza, proszę!!!!!!

Polecane posty

Gość heelpp

Chodzi o przychodnię mającą umowę z NFZtem, może być NZOZ. Proszę, bo mój lekarz jest niedouczony, a ja juz dwa tygodnie mam temperaturę, straszliwie czerwone gradło z białymi plamami, katar, kaszel, a teraz jeszcze mam jakies bąble na dziąsłach!😭 Najlepiej, żeby przychodnia była kameralna i nie na Mokotowie albo gdzies dalej i zeby łątwo tam było dojechać.

Gość heelpp
Nie, na Koszykowej jest TRAGICZNA:O Właśnie teraz jestem w wojskowej przychodni, a mój "lekarz" daje mi antybiotyk na wsszystko i to w dawkach dla dzieci do 11 roku życia lub do 40 kg:o I nie wie, co to ganglion (a mam coś takiego na ręce). Kazał mi to wyciąć, ŻEBY zobaczyć, co to jest:o Poza tym do jakiegokolwiek lekarza trzeba czekać ponad 3 miesiące, kiedyś nie chcieli mi tam nawet gipsu przyciąć, chociaż juz nie mogłam ruszac kciukiem, bo źle założono mi gips:o ( sensie- gips uciskał nerwy i straciłam czucie w kciuku). Poza tym pracują tam straszne chamki na recepcji:o I przewijaja się codziennie tłumy jakichs babć! Ja wolę gdzieś, gdzie jest mniej ludzi a lekarze do 45. roku życia, albo tacy, którzy jeszczez z nauką mają cokolwiek wspólnego...

no Ja tam nie miałam tak źle znowusz. Fakt czekać trzeba było, ale ze względu na mój stan zdrowia miałam wszystkie wizyty prawie na następny dzień.

Gość same
Idź do Luxmedu, zapłacisz trochę kasy ale się wyleczysz. luxmed wpisz w googlach

Gość heelpp
Ale ja nie mam kasy:O Kurde, jestem na studiach, nie będę płacić jeszcze za lekarza:o 80zł za wizyte plus jeszcze drugie tyle zaleki... A jak mi każą robić jakies badania?:( Poza tym mam gronkowca i czesto choruję, potrzebuje dobrego lekarza. Nigdy nie chodze do lekarza, raz na kilka lat, ale teraz chyba musze, bo wczoraj strasznie bolało mnie sece no i te dziąsła:o Poza tym boję się, czy to nie jakaś choroba zakaźna...:(