Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagietka24

Zapach podoby do...

Polecane posty

Gość bagietka24

Czy mołybyśie polecić mi jakąś wodę toaletową lub perfumowaną podobną do Deep Red Hugo Bossa?Chodzi mi o jakiś zapch z Coty,Avonu,Oriflame lub innej firmy w tym przdziale cenowym podonym do Deep Red.Narazie nie mam kasy na Deep Red dlatego szukam perfum o podobnej nucie zapachowej:-)Ne chodzi mi ojakieś podróbki z targu ale o jakiś zaapch w/w firm:-) Z góry dzięki za odp.Pozdrawiam🖐️

Gość bagietka24
sorki za bląd:-oTam w tytule mialo byc PODOBNY:-P

Gość vicky pollard
moze Passion Dance Avonu?

Gość podobno Fire z Oriflame jest
podobny do Deep Reda:-)Na ile to jest prawda to nie wiem,ale sam chciaabym wiedzie czyFire jest podobny do DR,pytam się bo lubię Deep Red i mam okazję tanio kupic Fire więc chcialabym wiedzieć na ile Fire jest podobny do Deep Reda/

Gość podobno Fire z Oriflame jest
dodam jeszcze,ze nigdy nie wąchalam fire więc proszę osoby które go uzywaly i znają takze zapch Deep Red o odpowiedz czy Fire przypomina choc trochę Deep Red?

Gość źrenica
nie wiem czy bardzo podobny, ale to fajny zapach:) hugo boss deep red też bardzo mi sie podoba tylko że też nie mam kasy więc używam już drugą butelke Fire(jedyny minus to to że jest średnio trwały)

w ofercie firmy CAWA jest produkt alternatywny. 100ml wody toaletowej kosztuje 23zl. moj mail: marcelah@poczta.fm zapraszam do zakupu

Gość ja tam ufam hrabiemu
:p jak mowi ,ze jest ok to tak jest . wzielam Sympatique :) zobaczymy