Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sorridi alla vita

dziewczyny! udalo mi sie!

Polecane posty

Gość Sorridi alla vita

hej!!! Kiedys bylam zwykla szara myszka ;) bylo mi wszystko obojetne, czulam ze malo wazna na tym swiecie i wogole.. mysle ze pewnie wiekszosc z was zna to uczucie.. w koncu na serio sie wkurzylam..NA SIEBIE! i wiecie co?? kupialm sobie balsam ujedrniajacy Garniera, uzywalam maseczek na uda , mylam coziennie przez jakis czas zabki pasta wybielajaca 3 razyw tyg po godzicne cwiczen, do tego treningi judo, zmienilam kolor wlosow.. i zaczelam sie usmiechac!!! od tej pory wszystko sie zmienilo! oczywiscie trzymam sie tego wszystkiego dalej..ale CZUJE ze jestem inna osoba!! cialo mam jedrniejsze zabki bielsze < a myslalam ze ta pasta to sciema>, prawie wogole nie mam cellilitu.. zycie jest piekne! DZIEWCZYNY wy tez MOZECIE!!! wystarczy tylko orbina checi i ogromna sila woli ;) Trzymam kciuki!! jesli wy macie jakies sposoby na to zeby stac sie "inna" "lepsza" albo jakos sie zmienilyscie to piszcie! zarazmy tym optymizmem wszystkich :)))))

Gość a jaka to pasta
??

Gość autorka tematu
Clinomyn czy jakos tak;p

Gość bambinek
zmienić ubrania w gimnazjum chodziłam cały czas w glanach, wielkich swetrach i czarnych dżinsach. jak raz założyłam ładną czerwoną bluzeczkę, to wszyscy chłopacy tak inaczej na mnie patrzyli :D no i fryzura jest super ważna :) kiedyś kumpela była zawsze uważana za taką przeciętną. a raz przyszla z krótszymi włosami, ułożonymi ładnie to wyglądała ślicznie! ale potem wszystko wróciło do normy ;)

ale clinomyn to pasta dla palaczy, nie powinno sie jej uzywac jesli nie palicie, bo pozdzieracie sobie szkliwo z zebow, lepiej uzywac innych past wybielajacych np. colgate lub signal, mi pomagaja:)

Gość bebebebe
Sorridi alla vita - mzona ci tylko pogratulowac odwagi !! oby tak dalej

Gość sorridi alla vita
hmm.. ja mysle ze sprobuje teraz tej vademecum extra white ;) moze bedzie mniej szkodliwa niz ta Clinomyn ;)

Gość panterka84
ja zaczelam sier bardzo kobieco i sexy ubieac oraz czesciej usmiechac-to bylo 4 lata temu,od tamtej pory jest tylko lepiej,a fakt ze umiem dzialac na mezczyzn i to coraz swiadomiej,.a takze generalnie na ludzi poprzez wyglad i usmiech pomogl mi w sukcesie zawodowym a takze kontaktach towarzyszkich

Gość Sa 3 rzeczy ktore dzialaja na
Facetow Usmiech, usmiech i usmiech. Nawet jezeli nie masz o sobie zbyt dobrej opinii albo jestes niesmiala Usmiechaj sie dzieczyno jak mozesz. BO TO NA NICH ZAWSZE DZIALA. Napisz czy zadzialalo?

Gość Sa 3 rzeczy ktore dzialaja na
nie zapominaj jki sobie wybralas nick Sorridi alla vita a ja dodam sorridi ai uomini he he he :-)