Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra dusza

PRAWDZIWYCH FACETÓW JUŻ NIE MA !!!!!

Polecane posty

Gość dobra dusza

TAKIE PIEPRZENIE NA DZIALE EROTYCZNYM TO KPINA !!!!!!!!! CZY JUŻ NIKT NIE POTRAFI ROZMAWIAĆ O DOBRYM SEXIE ?????? JESTEM BEZ FACETA CHWILOWO I SAMA MUSZĘ SOBIE RADZIĆ !!! KOGO TO OBCHODZI ?? JASNE !! MOŻNA SIĘ POBZYKAĆ Z BYLE KIM Z NETA CO DZIEŃ !!!!!!!! CO DZIEŃ TO INNY !!!!! ALE NIE NA TYM DOBRY SEX DZIECI KOCHANE POLEGA !!! SAMEJ JEST MI LEPIEJ NIŻ Z BYLE JAKIM FACETEM !!!!!! ZROBI CO MA ZROBIĆ EGOIST I DOBRANOC !!! A JA JESTEM BARDZO WYMAGAJĄCA !!!!!!! TYLKO BYLE JAKI GOŚĆ NIE MA O DOBRYM SEXIE ZIELONEGO POJĘCIA !!! SAME LESZCZE !!!!!!!!!!! PRAWDZIWYCH FACETÓW JUŻ NIE MA !!

dobrze ze sa prawdziwe pustaki kobiety jak TY:D bo życie straciło by sens

podzielam twoją opinię . jeśli facet jest już dobry w jednym to ma mało do zaoferowania w drugim(tak mi się dodało):)

Ten Twój chwilowo nieobecny chyba też nie jest do końca prawdziwy :classic_cool: Qltooralnie pozdrawiam i życzę na drodze Twojego życia tylko samców 100% ;)

Gość dcerdf
dobra duszo o co ci własciwie biega, po co tu napisałąś , weż sobie wibrator i daj nam spokój ....

Gość Zboczeniec
dobra duszyczko przestan wrzeszczec !!!!!! Az mnie bebenko w uszach bola !!!! A tak w ogole to pobaw sie cipa podlacz sie do jakiejs swieczki i pozniej sprawdz czy ci wlosy nie rosna miedzy palcami :P :classic_cool:

Gość Zboczeniec
a i zapomnialem dodac ty jebany mocherowy berecie z ojcem rydzem na czele Moglbym kontynulowac ale mi czasu szkoda na takie zuzyte papiery toaletowe jak ty cipo glupia :P O kurwa ale mi sie ulzylo :D :classic_cool:

Gość xyzed
Całe szczęscie,że zdażają się jeszcze prawdziwe kobiety :) ale ty dobra duszo niestety do nich nie należysz więc wypad jak najdalej :classic_cool:

Gość dobra dusza
Tak jak myślałam wpisują się same leszcze !!!!!!!!! Sprawy sobie nie zdajecie że bzykać to każdy głupi potrafi palanty !! Ale dobrze bzykać to z pewnością żaden z was, skoro tak ruszyło !!! Ilu leszczy się wkur....... ???? Pozdro dla leszczy i prawdziwych facetów !!!!!!!!

Gość kobieta a
Nie ma?Masz pecha koleżanko.Zajebistego.Swojego mena ci nie pożyczę, sama musisz znaleźć.Tylko z takim podejściem nie wróżę ci sukcesu.

Gość dobra dusza
kobieta a Nie kumasz chyba o co tu chodzi ??? Nie czytasz uważnie Ja nie szukam faceta, ponieważ go mam, nie zamierzam też pożyczać Twojego, czy innego..... nie w tym rzecz !! Poczytaj sobie tematy na dziale erotycznym to może coś spokopisz. Faceci gadają o sexie a zielonego pojęcia o nim nie mają !!

Gość xyzed
Ja pierdolę za to wszystkie kobiety to mistrzynie w te klocki :D

Gość leszczu
Zgadzam się z kolegą.Większość kobiet to kłody.Nogi rozszerzyc i krzyczeć - daj mi orgazm łamago.

Gość Grzegorz323f
a jaki to prawdziwy facet ???? taki który robi Ci dob rzebez zobowiązań ?? taki który ma w chuj kasy i jeździ merolem ??? napisz najpierw jaki to prawdziwy facet ?? wiadomo ze czasem trafia się na leszczy ktorzy konczą po 5 min ale nie wszyscy tacy sa moze po prostu źle szukasz ?? rozumiem ze z facetem który w łózku jest kiepski nie jesteś za długo... rozumiem ale kurde jest wiele par na świecie i jeśli by ich faceci nie byli facetami to sadze ze nie było by tyle szczęśliwych par , dla mnie sex tez jest bardzo ważny, moja dziewczyna ejst raczej szarą myszką al;e powoli ja doświadczam, uważam że ejstem dobry w łóżku ale czy to czyni ze mnie prawdziwego faceta ??? sama odpowiedz sobie na pytanie jakie cechy powinien mieć taki facet i staraj się go znaleść .. pozdrawiam,

Gość dobra dusza
Tak Grzesiu masz racje !! Tylko że ja o merolu i kasie nic nie wspomniałam. Nie wiem dlaczego o niej piszesz ?? Wiem że faceci czują się niedowartościowani, bo konkurencja ma lepszy samochód albo więcej w kieszeni !! W ogóle abstrachuję od materializmu ludzie !!!!!!!!!! Skoro tyle tu o sexie mowy nie rozumiem dlaczego nie ma normalnych, szczerych topików, tylko coś w stylu: Mój mąż chce w dupe albo lubie lizać ale ogolone mnie gryzą ....... itd Co do wypowiedzi przedmówcy Grzesia ( nie pamiętam nicka), to masz rację kolego !!!! babki leżą jak kłody !!!! Nie w tym rzecz, zgadzam się z Tobą Daj mi orgazm kochanie , ha ha ha Nie trawię egoizmu w łóżku !!! ale 90 % z osób które wypowiadają się na forum erotycznym to moim zdaniem EROTOMANI - GAWĘDZIARZE !!! Nie wiele potrafią zrobić, ale gadać to potrafią doskonale !! Tyle chciałam powiedzieć.

Gość dobra dusza
Celowo napisałam o egoiźmie w łóżku, ponieważ faceci często nastawieni są na branie a kobieta nie wie co to orgazm !!! Masakra !!! Facetowi zawsze jest dobrze..... lepiej lub gorzej ale skutek jest a żeby kobietę zadowolić to trzeba się bardziej postarać !! Może są takie którym wystarczy kilka razy włożyć, ha ha ha.

Gość czemu tak
na wszystkich forach jest takie obrzucanie błotem. Panowie piszą jakie te baby wredne a panie że faceci to egoiści. Jedna i druga strona nie przebiera w słowach i wymyśla jak najgorsze epitety. A przecież faktycznie jak napisał Grzegorz 323f jest tak wiele szczęśliwych par (jestem połówką takiej pary). Więc skąd tyle nienawiści?