Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkowa

Co zrobić aby się we mnie zakochał na nowo

Polecane posty

Gość oliwkowa

Jestem z moim chłopakiem ponad rok. Ostatnio przeżywamy trudne chwile. Znalazłam u niego smsa ukrytego pod pseudonimem a tam: Rafałku właśnie wróciłam z pracy. padam ze zmęczenia. Całuski... Nie wspominał mi o takiej osobie. Nic nie tłumaczył. Podobno to znajomość z internetu. Wyprowadził się na kilka dni. Teraz wrócił. Ale jest oschły. Pofarbował sobie włosy, chce przekłuć sobie brew. Co o tym myśleć? Co zrobić, aby się we mnie na nowo zakochał i żeby to on za mną szalał.

Gość oliwkowa
już piszę więcej

Gość oliwkowa
Mówi, ze mnie bardzo kocha. Mieszkał u kolegi kilka dni. Dzisiaj miał być o 9, był o 16 bo spał do 12 podobno, ale jak się okazało farbował włosy rano. Mam mętlik w głowie. Nie widz\ieliśmy się kilka dni, ja bardzo stęskniłam się. Chciałam a, by mnie tulił. On wypełniał w ta chwilę papiery, potem leciał do roboty. Mój synuś mówi, dlaczego Rafał był tak niemiły?

a był u kolegi czy u niej ? jak myślisz...widze ,ze go kochasz-ale nie wiem czy warto ciągnąc taki związek..jest oziębły..powinnaś chyba usiąść i poważnie z nim porozmawiać

Gość oliwkowa
był u kolegi to wiem na 100%. chodził do pracy, ale jakoś nie było mu spieszno do mnie. Teraz napisal mi smsa cieszę się, że jestesmy razem./ bardzo Cię kocham

Moja droga jak Cię nie zdradza i był u kolegi to spoko!! Każdy facet musi kiedyś \"odetchnąć\" szczególnie jeżeli jeszcze nie dojrzał do wspólnego mieszkania!! Też tak miałej jak byłem młodszy-uciekałem na jakiś czas!! Fundnij mu jakąś ekstra noc i ekstra seksik :-) Nie martw się-zgłodnieje to wróci-my jesteśmy jak psy :-)

wiesz czasem sie czlowiek gdzies zapomni a moze on w necie własnie i ten sms od niego uzmyslowil mu że jestes dla niego wazna albo ma jakies poczucie winy :)

Gość oliwkowa
do Ogórka: jak zapewnić mu super noc, niezapomniana, proszę o prozpozycje

Najpierw niech dojrzeje do powrotu. Jak wróci to nie zameczaj go pytaniami ale badź wyrozumiała (co nie znaczy żebys nie spojrzała do jego komórki czasem dla świetego spokoju czy takie smsy sie nie powtarzają). A super noc to po prostu taka szalona-spełnij jakieś jego marzenie (jak jesteście ze sobą to chyba o tym też rozmawiacie), nie wiem zrób coś czego jeszcze nie robiłaś dla niego ( striptis???) W tym temacie musisz tylko i wyłącznie na swojej fantazji poelgać :-)

nagraj sie z nim na komórce, aparacie albo kamerze?? kochaj sie z nim na parapecie, pralce albo zlewie :-) polej go/siebie bitą śmietana bądź jego niewolnicą zwiąż go/siebie przebierz sie za sekretarkę albo kogoś innego itp itd tylko nie rób niczego co tobie nie odpowiada:-/

Gość oliwkowa
do Ogórka: piszesz sensownie i mądrze. daj mi kilka rad. jestes facetem. Co zrobić, aby to on za mną szalał

Gość oliwkowa
ostatnio czuję się tak, jakbym wymuszałana nim swoja miłość. Mam takie dziwne uczucie. Odnoszę wrażenie, że jakbym powiedziała to koniec. Nic by nie zrobił w tym kierunku. Dziwnie mi jakoś

bądź dominą analek pozwól mu się spuścic na Twoją twarz/piersi albo zróbcie sobie taką zabawę: weżcie sobie po 9 karteczek( 3x po różnym kolorze) 3 karteczki (białe) z jakimis lekkimi poleceniami ( pocaluj mnie w ucho, popieść moje pośladki) 3 karteczki (zielone) z mocniejszymi ( possij mi mała przez 30 sekund, głaszcz mnie penisem po twarzy przez 15 sekund) i 3 (czerwone) z hard corem (wypieprz mnie ostro tygrysku) i on robi to samo tez pisze co mu sie marzy i losujecie po jednej fajna zabawa :-)

a moze narazie daj mu czas by tego co zrobisz nie odebral źle ja bym poczekala i sobie go uwaznie obserwowala, żeby jakos źle tego nie odebral nic na sile

w każdym kolorze oczywiscie :-) u mnie działa a najlepiej porozmawiaj z nim najpierw jak on widzi wasz związek. Czy chce z Toba być-wyczujesz odpowiedni moment. A jak nie chce to hehehe z innym to zrobisz pozdrawiam

Gość oliwkowa
no super zabawa, jakies jeszcze masz pomysły. Chetnie skorzystam. A tak w życiu codziennym co robić, aby mnie kochał, aby mi to pokazywał, aby bym o mnie zazdrosny i żeby po prostu za mna szalał

ciekawe ile osob to wyprobuje :-) ma sie pomysły-cóż nuda w łóżku to najgorsze co może być a sex to jeden z 3 filarów miłości

Gość oliwkowa
nasz sex jest super, ja tak uważam. Ale chciałabym byc dla niego najlepsza kochanką. Jakiś czas temu oglądał nagie fotki swoje byłej narzeczonej. Była lepsza?

na co dzień obiadek i piwo do reki:D no dobra żartuję...ale taka miła atmosfera w domu tez dużo robi...poza tym zacznij troszkę bardziej wyzywająco sie ubierać..niech inni tez sie za tobą oglądają-troszkę zazdrości nie zaszkodzi;)

Nie rob tego co teraz robisz-nie pokazuj mu, że to Tobie bardziej zależy!!!!!!NIGDY!!! niech sie też chłopak postara!!! Ale najlepsza rada to poczekaj na odpowiedni moment i porozmawiaj z nim szczerze-powiedz mu o swoich obawach, potrzebach itp.. itd.. i jescze jedna dobra rada nie placz przy tym-wiem takie rozmowy są trudne i nieraz łzy sie same cisną do oczu, ale bądź twarda!!! Zapytaj go jakie on ma potrzeby, czy nie chce wychodzic częściej z kumplami no nie wiem to w końcu Twój związek

Gość oliwkowa
no może to jest pomysł. A może by tak pomyślał wtedy: ma kogos, i kto wie może to zadziała. sama juz nie wiem. Jestem zdesperowana

,,Jakiś czas temu oglądał nagie fotki swoje byłej narzeczonej\'\'-ty weź mnie nie dobijaj chyba sobie żartujesz:o