Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkowa

Co zrobić aby się we mnie zakochał na nowo

Polecane posty

Gość oliwkowa
tak . On teraz wyczuł chyba ten moment, że mi bardzo zalezy. Bawi go to. Kiedyś było odwrotnie. I jest tak, że mi brakuje czułości jego. Kiedys w nerwach powiedzaił mi, że jestem najgorsza z jego dotychczasowych, że go obrzydzam

Gość oliwkowa
Nie żartuję. Miał je w komputerze. Zamieszakliśmy razem i je zabrał. Oglądał, potem znalazłam w necie ich razem ( sex) na amatorskiej stronie. Potem to usunął. Skomentował to tak, że to tylko była głupia zabawa

stara nie ma bata musisz być znowu twarda ,ostra i pociągająca..nie ty za nim masz biegać tylko on za tobą...i absolutnie nie właź mu w ,,dupę\'\'

Gość oliwkowa
To znaczy co mam robić? poradź proszę

Boze gdyby facet mi tak powiedzial otworzyłabym mu drzwi i kopa w dupencje a jak by ogladal zdjecia swojej byłej k... bym mu urwala

Gość oliwkowa
tylko wiesz skąd wiesz, że faceci tak nie robią. ja to akurat znalazłam

jak będziesz taka słodka i nadal służalcza będzie cie wykorzystywał...wiem,ze boli ale jak ma cos z tego być...musisz być twarda..oczywiście nie opryskliwa i zimna ..ale trochę bardziej stanowcza

masakra!! jakby moja Pani zobaczyła, że byłej foty nagie oglądam to by mnie oskórowała:-) Dziwne zachowania!! może mu brakuje jakiejś perwery :-) nagraj sie z nim a co tylko jak już mówiłem nie biegaj za nim!! i jak mówiła mądra kobieta wprowadź miłą atmosferę-bardzo bardzo bardzo dobrze wpływa to na miłość. Usiądź mu od tak na kolanach i daj mu całuska :-) ale mnie to by zastanowiło jego zachowanie..... \\koniecznie z nim pogadaj szczerze

bądź niedostępna :-) kobiet słuchaj one Ci lepiej doradzą niż ja!! ja jestem z innego świata:-)

zmień co dzienny dres na kieckę i obcasy ,makijaż..wychodź od czasu do czasu z domu -oczywiście bez przecięcia..musisz sprawić aby chciał wracać do domu i ciebie

Gość oliwkowa
no poważnie. Nawet nie wiesz jak było mi wtedy przykro. No może mu brakuje, ale nie mówi mi o tym. Może ją wciąż kocha. Mam takie wrazenie czasami. Nawet w gg ma cały czas, choć mineły 2 lata, ma jej imię w hasle

Gość oliwkowa
Do Ogórka: kurczę ale z Ciebie mądry facet. Ja chę słuchać Ciebie, znac twój męski punkt widzenia.

Gość oliwkowa
ciekawska Ciebie też słucham, posłuchajmy jego mądrych rad raze, w między czasie wymieniając się swoimi

Gość oliwkowa
Ogorek wymyśl coś czego nie zapomni, a tak, aby zapomniał o byłej

No dochodzimy do tego punktu gdzie to Ty musisz cos wymyśleć :-) A z byłymi tak to niestety jest, że się czasem o nich myśli-ja na szczęście mam ten kłopot już za sobą, ale z natury faceci dłużej wspominają swoje byłe (niestety). Niech Cię doceni i może (ale to bardzo ostrożnie musisz załatwić) niech sie pomartwi o Ciebie troszkę-uświadom mu, że nie jest jedynym który na Ciebie zwraca uwagę-jak kocha to sie postara i zmartwi a jak nie to zerwiecie (czego wam nie życzę)- przynajmniej zaoszczędzisz sobie męki i cierpienia a i szybciej minie Ci dół po związku (lekarstwem na starą miłość jest stara miłość)

Gość monia***************
Oliwkowa! pozdrawiam cie mocno! doskonale rozumiem twoj problem! ja podobna sytuacje:( choc u mojego mezczyzny w gre nie wchodzi byla dziewczyna tlyko ogolnie ma problemy i neistety nie chce ze mna tych problwmo roziwazac.. a tak chcialabym mu pomoc wesprzec a on sie zmayka w sobie:( kiedys to jemu zalezalo bardziej, teraz niestety mam wrazenie ze to mnie zalezy a jemu njuz mniej :( probowalm sposobow podobnych jak ogorek mowil ale jakos bez efektu:( tak bardzo za nim teksnie:(