Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luulooo

Gdzie jest Trawnik?

Polecane posty

Gość luulooo

Czy Trawnik jeszcze żyje? Dawno jej nie widziałem/Pozdrawiam

Gość łączenie tematów
zobacz spis tresci i odpowiedz sam/a sobie: czy jest tu temat dla niej ciekawy?.. ;) swoja droga, pozdrawiam rowniez :)🖐️

Gość sa 2 szkoły
Brakuje mi jej. Kuzwa, nie dokonczyłyśmy rozmowy o Poniatowskim. A o pomnikach juz nie wspomnę. Oj, chetnie bym sie z kims pożarła. Z trawnikiem było to możliwe. Z kim tu sie spierac, na kogo wkurzać.... Szkoda,ech.

I\'m still alive ! :D Są dwie szkoły - od tematów XVIII - wiecznych wolę wiek XX :) Willy - dzięki za znalezienie tematu. BTW - byłaś w tym Izraelu ?

O! Przepraszam ja nadaję się do dyskusji :p Gratuluję nicku samobieżnej krupie snieżnej :D :D :D

Gość chache tier givenchy
trawnik pewnie pod śniegiem ;-)

Gość podnoiose sobie
:classic_cool:

Gość s2s
O k...a Nie wierzę własnym oczom. To niemozliwe, to nie ty!!!! Jeśli to ty, to wracaj kobieto, od roku czekam, czekam i doczekać się nie mogę. Jedyna baba z jajami tutaj...

s2s napisała: \"...od roku czekam, czekam...\" Nie było mnie ze trzy lata, chyba. Tak tu wlazłam tknieta jakimś sentymentalnym porywem - nie sądziłam, że ktoś pamięta... :)

Gość s2s
A może i trzy, to było tak dawno,że juz nie pamietam. Ty cholero jedna!!! Pewnie,że ktoś cię pamięta. No, ja na pewno. Byłaś najbardziej wkurzającą a jednocześnie najbardziej błyskotliwą osoba tutaj. Porobiły sie tu jakieś gwiazdki kafeteryjne, za super osobowości robia jakies retra , przewidywalne do bólu, walące tak tragicznymi stereotypami pod maską przeintelektualizowanego buntu, że zęby bolą. Tak jak ty sprowadzic do parteru to nikt tu już nie umie, tak wbić człowieka w glebę - to też mało kto....Wielu sie wysila, ale tak od niechcenia, jak ty to robiłaś, to już nikt. Coś tu się kiedyś działo, za starych dobrych czasów, jakieś osobowości, jakieś ciekawe dyskusje były,na trochę wyższym poziomie niż tylko grzybica pochwy i stosunki damsko-męskie w rozmaitych wariantach. No tak, ale " to se ne vrati". Co robiłas, jak cię nie było?

Ano to se ne vrati... Przesadzasz z moją historią na Kafe ale to miłe że ktoś ze "starej wiary" jeszcze tu bywa i pamięta. Przejrzałam kilka tematów, dyskusji - tak jak piszesz - mało to wszystko finezyjne, poza tym sporo tu udzielajacych sie nastolatków. Dla mnie prawie 40 letniego "kaszalota" to przepasć wiekowa. Mój syn ma 14 lat i od roku jest jak to jajo madrzejsze od kury. Przez ostatnie trzy lata trochę podrózowałam, jakbym szukała czegos czego nie zgubiłam, a poza tym business like usually.

Gość s2s
Akurat wskoczyłam, patrzę, widze,że jesteś. :) No właśnie, ja z nudów przeglądam kafeterię i nawet nauczyłam się bawić wieloma topikami. Ja ostatnio często w De bywałam, ale coś mnie ten kraj i ludzie zmęczyli. :P :) Straszna bieda teraz w Reichu. :D Też bywałam tu i ówdzie, zaliczyłam nawet nieco egzotyki, ale zawsze w końcu ląduję w Polsce. Ten kraj wchłania jak czarna dziura, niestety. Serdecznie cię pozdrawiam, pewnie na stałe nie wrócisz.

Gość s2s
🖐️ miało być. Jak przestałas pisać, to myślałam ,że coś się stało złego. Fakt,że cię zaszczuto tutaj, ale myślałam,że może juz kwiatki wąchasz od spodu, lub coś w tym stylu. Nagle zniknęłaś... Ciesze się,że pogłoski o twojej smierci były nieco przedwczesne. :)

Reich to mój ulubiony cel podrózy a kiedyś prawie kraj osiedlenia. Gdyby nie Balcerowicz pewnie by mój młody teraz lepiej władał jezykiem Heinego niz Mickiewicza. Mieszkam w Poznaniu, firma się jakoś kręci - kryzysu nie widzę. Zyć sie da i jeszcze coś zostaje na jakieś inwestycje, tylko pytanie w co teraz inwestowac? Wiesz, Unkraut vergeht nicht albo jak mówią w Polsce - złego diabli nie biorą wiec jeszcze zyję i zanosi się że pomeczę się jeszcze na tym świecie parę latek. Od lat mam tego samego faceta, który jakoś nie chce wpaść w starczą rutynę i co chwilę cos nowego wymysla, nadzieja że dopadnie go w końcu Alzheimer i bedę miała trochę spokoju. Przez ostatnie lata udzielałam się trochę na prawicowych forach - wiesz, lubię polityke a historia to moje hobby. Zwłaszcza za rządów PiSu były jazdy - chcieli mnie zgłosić do prokuratury za rzekomą obrazę narodu polskiego, najświetszej panienki i propagowanie faszyzmu. W końcu mnie zbanowali dożywotnio. Potem Kaczyńscy przerżneli wybory odszedł w zapomnienie Giertych z Lepperem i nie było sensu już prowokować fanów rządów silnej reki. Teraz trochę udzielam się na forach Wyborczej ale i tam wieje nudą...

Gość s2s
Pamiętam sporo faktów o tobie. Wiem,że jesteś mężatką z dzieckiem, że z racji bodajże pochodzenia, masz germanofilskie ciągoty, łagodnie mówiąc) :), pamietałam,że jesteś bizneswoman. Doskonale też pamiętam twoje spory polityczne na kafeterii. Cholera, dużo pamiętam. Może dlatego,że na tle tej tragicznej mielizny intelektualnej ty się wybijałaś jakoś tam. Czytało się ciebie z uwagą, wiedzę merytoryczną to ty miałaś i argumentację prawie bez zarzutu. Jednak co innego spowodowało to,że uważniej zaczęłam ci się przyglądać. Ale to już inna sprawa. Zajrzyj jeszcze czasem. Może na ogólnej coś napiszesz. Parę osób ze starej gwardii jeszcze się szlaja tu i ówdzie po kafeterii (przegrańcy życiowi, jak ja) . :)

Niessssamowite! Ktoś się zgłosił. Kim jesteś Ktosiu? <stopka>Wenn Du mir mal auf der Strae begegnest werde ich Dir Deinen verschissenen Scheikopf abreissen und Dir in Deinen verfickten Hals kacken, Du Sohn einer Mutterlosen Ziege!!! </stopka>

Miło mi zatem, że ktoś taki jak Ktoś tu trwa niczym Giewont niewzruszenie i ma pamieć słonia. Sorry, za te geograficzno-zoologiczne porównania. Jakoś zebrało mi się dziś na sentymenty internetowe i postanowiłam odwiedzić stare zapomniane kąty. Podobnie jak rok temu, ktoś się zgłosił. Jestem po raz drugi przyjemnie zaskoczona. Jestem tu jednak tylko przelotem. Zestarzałam się, albo co pewnie ładniej zabrzmi - wyrosłam z tego forum. Nowe czasy, nowe życie, inny świat...

Gość Vera w całej krasie
10:31 [zgłoś do usunięcia] vera w pomarańczach Manifestuję moje ponowne pojawienie się Bó, miuości moge życia Dop, kutasie mego zycia Miko, mamo moja trzecia Szczególnie ten drugi akapit bardzo zajmujący jest.Na konkursie jest wyjątkowo ordynarna paniusia 23 letnia.Jak u WAS się spisuje?

Gość von Kirdee
Trawnik, dalej mieszkasz na Łazarzu? :-D