Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjja

ciaza pozamaciczna? pomocy

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjja

czy to mozliwe aby ciaza w 7tygodniu byla niewidoczna na usg? czy ktos z was mial taki przypadek? testy ciazowe wsazuja na ciaze, na badaniu lekarz nie widzial plodu. mialam wewnetrzne i zewnetrzne usg. wciaz mam nadzieje, ale czy slusznie?

Gość aaaaaaalllllllllllaaaaaaaaaaaa
jakie testy ??? sikacze ?? a potwierdzilas testem z krwi?? beta hcg. mozliwe, ze lakarz nic nie zauwazyl ( kiepski lekarz, kiepski sprzet) najlepiej jak zrobisz ( powtorzysz) bete i na kilejne usg za tydzien/2tygodnie wtedy juz powinno byc widac bijace serduszko

Gość jjjjjjjjjja
najpierw sikacze a potem testy krwi potwierdzily ciaze. usg mialam dzisiaj, a w macicy pusto. jestem przerazona, jutro nastepne badania. lekarze raczej nie kiepscy, mieszkam w holandii, moze z medycyna tu nie najlepiej, ale zdaje sie ze trafilam na dobrego. mowia ze ciaza mogla sie umiescic w jamie brzusznej, np. otrzewnej.

Gość jjjjjjjjjja
czy ktos z was mial podobny przypadek? patrze na zdjecie z usg i wmawiam sobie ze cos tam widze . moze to za wczesnie aby dziecko bylo widoczne?

powiem Tobie tak, ze u mnie w 30dniu po owulacji widac juz bylo bijace serduszko liczenie wieku ciazy od ostatnie miesiaczki to niedobry pomysl bo ja mam owulke 12dc a Ty np 22dc ( zalezy jak dlugie masz cykle) i w 7 tyg ciazy moja dzidzia ma przeszlo 5 tyg a Twoja dopiero 3 i wcale sie nie dziwie, ze nic nie widac powtorz bete i jezeli ladnie przyrasta idz za tydzien na nastepne usg

Gość jjjjjjjjjja
na nastepne usg musze isc jutro, tylko jakas inna metoda, musza sprawdzic cala jame brzuszna. mam goraczke, wysypke i bol w dole brzucha i krzyzu. na poczatku ciazy lekkie krwawienia. jutro sie okaze. beta przyrasta, ale przy ciazy pozamacicznej ponoc to normalne

Gość jjjjjjjjjja
dzieki za to ze piszesz. zawsze lepiej jest sie troche wyzalic. cokolwiek bedzie, jakos to musze zniesc. mam nadzieje ze strach ma wielkie oczy

guzik prawda w ciazy pozamacicznej beta sie nie dubluje wiem bo mialam a ostry bol w boku ( podobny do tego w czasie owulacji) jednostronny pojawia sie dopiero ok 8 tyg ciazy zycze Ci powodzenia !!!!