Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Real Facet

Nie znoszę pijanych kobiet!

Polecane posty

Gość ostry29
ja tez, taka baba wygaduje glupoty i sie narzuca strasznie mysli, ze wszystko kreci sie wokol niej, na seks nie da sie jednak namowic, a jesli juz to nie daje temu facetowi co trzeba :)

Gość gosiaczek 21
ale samolubni jesteście , myślicie że jak dziewczyna to nie może się czasmi zabawić :-)

Pijana kobita po pierwsze primo marudzi po drugie primo ględzi po trzecie primo włacza jej sie jakieś LOVE po czwarte primo chwyta doła po piąte primo strasznie sie klei:|

Gość gosiaczek 21
to ja chyba nigdy nie byłam pijana :D bo nigdy się tak nie zachowuje :D

Gość gosiaczek 21
no niestety ale naprawde pijany facet jest w tej kwesti bezużyteczny

Nie generalizuj:) nie wszystkim po pijaku nie wstają kuśki.....częśc robi sie ochocza częśc mimo ze wypita ma hamulce i kontroluje sytuacje a czesc po prostu odpada

Gość gosiaczek 21
a pozatym znam kilku facetów którzy nawet jak są trzeźwi to :marudzą, ględzą, narzucają się , i przez nich na prawde można złapać doła :D

Gość gosiaczek 21
nie to żebym wam wrzucała, ale to po prostu nie zależy od płci tylko chyba od charakteru i nastroju.

Gość gość
Oj, ja po pijaku robilam z siebie takie dno i narazalam sie na tak niebezpieczne sytuacje, ze od ponad roku juz nie chlam jak swinia:o Najgorsze jest to, ze zawsze mi sie wydawalo wtedy, ze jetsem taka zajebista, mocna w gebie i nie tylko, ze niech mi tylko ktos cos powie nie tak, to w zeby i w ogole. A to gowno prawda, bo bylam niczym innym jak tylko dnemi prymitywem:oChoc nie powiem, lubie sie czasem schlac, ale juz nie w tamtym gronie:o

Gość źrenica
ja po pijaku złośliwa jestem.... bardziej niż zwykle:) i tyle żadnych "akcji" nie uwskuteczniam:D narazie...;)

Gość Ntenczas Wolski
skąd wiesz Gosiaczku, że pijany jest w tej materii zupełnie bezużyteczny?