Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amatorsnk

zywotnosc plemnikow w slinie ?blagam pomocy

Polecane posty

Witam wszystkich mam nadzieje ze pomozecie mi no wiec tak mam 17 lat i jestem \"zielony \" w tych sprawach no wiec tak ...w niedzielny poranek tak miedzy godzina 10-11 nadeszla mnie taka ogromna ochota na masturbacje ze zrobilem to i spuscilem sie ale bylem tak ciekawy jak to smakuje ze sprubowalem i tak wzielem to do ust no i polknelem?pozniej zjadlem obiadek umylem zeby i paczke chipsow i okolo godziny 14 poszedlem do dziewczyny.. i tak zaczelismy sie calowac iii zaczelem piescic ja jezykiem po calym ciele.noi zrobilem jej minetke tak tylko piescilem wargi sromowe nie pchalem jezyka gleboko...tylko tak slinilem ...Teraz przyszlo mi na mysl ze mogly znajdowac sie plemniki w slinie i strasznie sie teraz boje wie ze to juz po sprawie ? ale czy jest to mozliwe ? blagam niech ktos mi odpowie ...jesli to mozliwe to na gg 1627518 albo na poczte ruchciosnk@o2.pl

to nie jest takie smieszne...ona ma 15 lat ja 17 .. a wiec jeszcze czas na dziecko znajdziemy spewnoscia ....oboje pochodzimy z tzw dobrych domow :/ gdzie dziecko w tym wieku bylo by niedopomyslenia ...prosze o powazna odpowiedz moze to sie wydaje takie smieszne ale nam do smiechu nie jest ...to byl nasz taki pierwszy raz w tym stylu ...prosze niech ktos mi odpowie ..

Gość no ja ci odpowiem
raczej nie ma takiej mozliwosci, zeby ona zaszla w ciaze. powiedz mi tylko, jak ty mogles polknac wlasna sperme? przeciez to obrzydliwe..:(

Gość a ja mam blizniaki
zaszlam dokladnie tak samo:o

Gość NIE BEDZIEZ TATUSIEM
tzn ze Twoj facet tez popijal wlasna sperme ???!!!kurcze co sie z tymi ludzmi wyrabia ;D:D:D

nie zartujcie sobie .. ale ja to zrobilem 3 godziny przedtym jak robilem minetke w miedzy czasie jadlem obiadek zupke(rosol) i drugie danie(ziemniaki schabowe i surowke) ..pozniej mylem zeby(pasta mietowa ...jadlem chipsy(parykowe ..prosze o odpowiedz specjaliste blagam ...dzieki za te wyzej komentarze..to tak jakby co napisalem co jadlem moze to cos pomoze ?zasugeruje ?

Gość meheret
nie chcę cie martwić ale pasta i to w dodatku mietowa w połączeniu z chipsami paprykowymi znacznie zwieksza zywotność plemników

w szkole od nauczyciela od wychowania do zycia w rodzinie uslyszalem ze plemniki gina w raakcji z silna poniewaz dzialaja na nie enzymy trawienne jamy ustnej ...Prawda to ?

w szkole od nauczyciela od wychowania do zycia w rodzinie uslyszalem ze plemniki gina w raakcji z silna poniewaz dzialaja na nie enzymy trawienne jamy ustnej ...Prawda to ?

ale chyba przez 2 ,3 godziny palknalbym plemniki ? bo przecierz przez moja jame ustna przeszla duza ilosc plynow oraz jedzenia wiec niechce mi sie wiezyc zeby te pleniki zagniezdzily sie gdzies w jamie ...Odpowie mi wrescie jakis profesjonalista w tym temacie ? bo do okresu jeszcze 2 tygodnie a niechce sie martwic do tego czasu .

Enzymy trawienne w Twoich ustach całkowicie zneutralizowały plemniki i nie ma takiej możliwosci, żeby twoja dziewczyna zaszla w ciaze. Wbrew pozorom nie jest tak latwo zajsc w ciaze, uwierz mi!!! :) Nie rozumiem tych osób, ktore Cie krytykują. Zadales grzecznie pytanie, wiec powinienes dostac grzeczną odpowiedz, nawet jeśli twoje pytanie wydaje sie bardzo kontrowersyjne - a jest - to nie powinniscie go besztac jak bura suke gajowego!!! Przystopujcie ludzie! Mam nadzieje, że cie troche uspokoilam.

Nie ma NAJMNIEJSZYCH szans na ciążę. Mam nadzieję, że ten temat to podszyw. Jeśli się mylę, to DO KSIĄŻEK, założycielu tego topicu! MegiMegi - wybacz, ale jeśli ktoś \"bierze\" się za seks i pochodne, to powinien mieć (choćby najmniejszą) wiedzę w tym temacie...

Dziekuje :) Tak teraz jest z mlodzierza ..ale dzieki tej \"akcji\"i tem strachowi bede teraz bardziej uwazal .Miewam jeszcze letka niepewnosc i strach kurzcze a to jeszcze ok. 2 tygodni do okresu ..A taka reakcja jak nie ktorych moim zdaniem jest nie na miejscu postaw sie na moim mijescu jeden z drugim ..spoko jest nie ...potem sie ludzie dziwia skad u glowach mlodych ludzi takie pomysly np ostanie wydarzenie tj samobojstwo dziewczyny...najlepiej jest wysmiac przypuszczam ze robia to ludzie \"dorosli\" wiesz cos na ten temat madrego wypowiedz sie a nie wprowadzacie biednych malolatow w blad a przede wszystkim sidla strachu ...Dziekuje bardzo tym ktorzy mi pomogli :)pozdrawiam :*