Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulotko

kto rozdaje ulotki?

Polecane posty

Gość ulotko

jutro ide 1 raz. czy ktos cos wie o tej pracy, czy oszukuja? xza ile sie oplaca rozdawac? czy ,mozna jakos sciemnic z iloscia?

Gość ulotko
kto jak psa...no nie chce byc psem, a rozdawanie za wycieraczki samochodow?czy moze mnie ktos opieprzyc?

nawet nie wiesz jak to ludzi denerwuje... nie znam nikogo kto był ta robota usatysfakcjonowany... ale przekonaj sie na własnej skórze.. może bedziesz wyjatkiem :)

Gość ulotko
to mnie nie pocieszyles

Gość ulotko
rozdawalam, za 4/h reklamy za wycieraczki, ale nie bylo zle, nikt mnie jak psa nie potraktowal i tylko spacerowalam przez miasto i zahaczalam o auta, to mi sie podobalo

Gość ja rozdawałam
w centrum wawy.W lato tamte..Jeśi się dobrze koimbinuje to bierze się 2 firmy naraz i jest dycha za h(albo więcej firm..ja miałam 2 szkoły językowe), a jeśli się nie chce kombinowac to 5-6 za h (takie stawki). Mi tam się podobało..Nie na długo takie coś bo nudno ale dorobic można

Gość ja rozdawałam
a za wycieraczki to straż miejska się czepia.pana od karate reklamowałam tak i mnie opierzali czasem

Gość ulotko
hmm, a ja mijalam na swojej drodze i policje, i straz miejska tez, ale nic nie mowili, chyba im szkoda takich sierotek:)

Gość asssss
Ja rozdawalem w Bydgoszczy przez wakacje . Kase wyplacaja tyle ze wyrzucili mnie po pewnym czasie bo nie wpisywalem przerw :D

Gość jryjmryj
ja rozdawałam 2 lata temu to mi płacili 8 zł na godzine