Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie11

dlaczego luteina nie zadzialala??

Polecane posty

Gość pytanie11

nie mam @ od dwoch miesiecy i lekarz przepisal mi luteine 50mg brac przez 5 dni 2 razy dziennie i po 2 dniach od ostatniej tabletki mialam dostac okres, a nie dostalam..

Gość dziewuchaaaaa
nie ma na to reguły ,mozesz dostac nawet po 5 :-) ja tak miałam

ja dostawalam luteine zeby zajsc w ciaze,no i po dwoch cyklach sie udalo,za pierwszym razem po 10 dniach dostalam @ a w drugim zrobilsmy test i bylismy w ciazy:))))

Gość pytanie11
ale ja nie chce zajsc w ciaze chce dostac moj kochany okres by sie upewnic ze nie jestem w ciazy! (dwa testy negatywne+ zapewienie ginekolog: "nie kotusiu nie jestes w ciazy":P:P:P ale skad ona moze wiedziec badajac mnie tylko tak normalnie...)

sluchaj, ja biore zasze luteine po jednej tabletce i dlugo czekam na okres. A luteina to progesteron - bierzesz go, żeby ci maksymalnie wzrosl w drugiej fazie cyklu. Okres dostajesz, jak ci ten poziom opadnie - wtedy miesiacza. Ja mysle tak - jesli ty bierzesz po dwie tablety dziennie, to twoj organizm potrzebuje wiecej czasu, żeby progesteron mogl opasc i pojawila sie miesiaczka.

nie watro wierzyc lekarce, że dostaniesz okres po 2 dniach... każdy organizm reaguje na leki inaczej - ona podala ci date tzw. ksiązkowa, ale jak widac, malo kto miesci sie w tych lekarskich normach, dlatego sie nie denerwuj i bedzie wszystko w porządku! Zapewniam!

Gość kafkaa
bez nerwów,czekaj i napewno przyjdzie.Przecież każdy organizm jest inny i nie można powiedzieć że za 2 dni będzie okres ,bo może być i za 7.Spoko,widzisz że dziewczyny rożnie dostawały więc bez paniki.

Gość nokia 3213
a mam pytanie czy jak sie wywola okres luteina to czy mozna od razu brac tabletki anty??

Gość pytanie 11
dalej nie mam okresu :( juz 7 dni minelo odkad odstawilam luteine.. :(