Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olimpi

CIĄŻy nadal brak-poronienie było!!

Polecane posty

Gość olimpi
Witam WAs! muszę z kimś o tym porozmawiać bo czuję ,że nie radze sama sobie z tym-Może któraś z was przeżyła to samo? Wymieńmy się doświadczeniami. Trzy lata temu poroniłam-nie wiedziałam ,że jestem w ciąży,nawet dostałam @ nie miałam żadnych objawów,tylko ..piersi.Okazało się ,ze jestem w ciąży-ucieszyłam się i zaczełam dbać o siebie.Lecz w w 12 tygodniu poroniłam Rozpoznanie kliniczne:Villi plancentae et decidua in statu necrobiosis przetłumaczyłam to sobie"kosmki łożyska i doczesna w stanie obumierania"-szczerze-to nie wiem co to oznacza!!! Od ponad roku staramy się z mężem ponownie o dzidziusia-i NIC!!!! ......................

zbadaj poziom prolaktyny ja poronilam w marcy a teraz jestem w 8 tc powodzenia

Gość olimpi
ta właśnie słyszałam o tym badaniu,ja miałam tylko zrobione drożność jajowodów-niby są sprawne!!!aczkolwiek lekarz przepisał mi tabletki clo,okazało sie ,że po zastosowaniu 2 opakowania nie dostałam okresu tylko po pewnym czasie ponad miesiąc plamiłam,myślę że nie ma co leczyć sie w państwowej przychodni-bo oni ignoruja pacjentów jedyny plus to taki,że recepty są tańsze(tzn leki)niż te które wypisze lekarz z prywatnej kiniki.

Na wszelki wypadek zrób sobie poziom prolaktyny aczkoliwek może to byś blokada.Ja poroniłam pod koniec 14 tygodnia,psychicznie gotowała na nową ciąze byłam po roku.Jak zaczeliśmy starania to zaszłam po 9 miesiacach - lakarz powiedziałam że podłoże psychiczne ma duże znaczenia do zajścia w ciąże

Gość oolka
Dzięki za wypowiedzi:) czy to badanie można zrobić prywatnie?jakie sa koszta? od 3 miesięcy odpusciłam sobie,powiedziałam jak sie uda to cudownie,jak nie to będziemy starali się dalej tylko ja mam prawie 32 lata i ostatnio usłyszałam przypadkiem jak teściowa pyta się swojej córki.mojego męza-siostry,..czy ona nie moze miec dzieci????szlak mnie trafił!!!!!!przeciez mogła zapytac sie mnie??!!! i to sformuowanie "ona" nie "oni"!!!!!!

Gość oliimpi
olimpi a nie oolka,nie wiem skąd mi sie to wzieło:)

Gość hiruni
badanie prolaktyny kosztuje ok 30 zł