Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaadzia

od miesiąca bior cilest. od 2 tygodni mam non stop okropne bóle głowy...odstawić

Polecane posty

Gość jaaaadzia

czy poczekać aż minie? w pierwszym miesiącu miałam po nim krwawienia...a od 2 tyg głowa boli niemiłosiernie....co byście zrobiły na moim miejscu? nie wiem na co zmienić bo w zeszłym miesiącu zmieniłam na nie novynette....nie wiem co robić. dodam że miałam robioną tomografię miesiąc temu(z innego powodu), badanie krwi, kału, moczu...wszytskie wyniki ok...wiec podejrzewam że to do tabletek...

Gość bebebeb
Ja tez tak mialam:( bole glowy, plamienie, zawroty glowy , nudnosci . Zmien tabletki:)

ja biore od piatku microgynon i juz od niedzieli mnie boli glowa, od rana do nocy, a w nocy gdy sie przebudze czasem tez czuje przy szybszych ruchach glowy, tez podejzewam, ze to od tabletek, ale to moje pierwsze opakowanie, wczesniej takich bolow nie mialam... plamienia przy pierwszym opakowaniu to normalna sprawa, podobno czasem utrzymuja sie do 3 miesiesy, ale jesli dluzej to trzeba zmienic tabsy, tak slyszalam, gdy dalej bedazie mnie glowa bolala zmienie, bo caly dzien w pracy jestem przy komputerze dodatkowy klopot, na bol glowy biore ibuprom zatoki, maly efekt pomocniczy...

Gość jaaaadzia
ja przy pierwszym miesiącu brania od połowy opakownaia miałam krwawnienie bardzo silne...ale oprócz tego czułam się super(bo przy novyenette był ze mną koniec)...wiec kiedy plamienie przeszło cieszyłam sie że własnie znalazłam super tabletki...ale teraz jestem przy 11 tabletce nowego opakownaia i głowa nie przestaje mnie boleć. też barłam ibuprom zatoki:) bo myślałam że to może od zatok ale to nie jest taki ból jak przy zatokach. boli mnie dosłąownie cały łeb...tak dziwnie...irytujaco... nie wiem na co zmienić.te tańsze tabletki są bardzo mocne a te lepsze bardzo drogie. dlatego tak cieszyłam się że cielst ani nie super mocny ani nie super drogi....wiecie co. poczekam do konca opakownaia....przeżyję na tabletkach przeciwbólowych.... jeszcze jedno pyt. czy to nie zaszkodzi mojemu organizmowi jak tak co kilka miesięcy bede zmieniać tabletki?

Gość jaaaadzia
chyba w mojej wypowiedzi nadużyłam słowa super:)

Gość ellllll
hej ja tez wlasnie zaczelam brac cilest i na poczatku tez bolala mnie glowa wiec zadzwonilam do mojego lekarza i on kazal mi albo odstawic albo zmienic bo mowil ze to niepokojace..:( na szczescie bole glowy mi przeszly i dalej je biore ale mam nudnosci ktore mnie troche denerwuja.... trzymaj sie cieplutko

Gość jajajajajajajajajaja
ja tez biore cilest juz pare miesiecy, na samym poczatku przez tydzien bolala mnie glowa 24 godziny na dobe .nie moglam spac. mialam nudnosci. bralam tabletki lecz pomagal tylko na chwile. tabletek nie odstawilam i po tym tygodniu bolu mam calkowity spokoj. nic mi nie jest