bietusik 0 Napisano Październik 31, 2006 mam pytanko biore cilest od okolo 2lat chce przesunac okres ale nie wiem jak to zrobic moze mi ktos to wytlumaczyc bo nie mam jak skonsultowac sie z lekarzem i czy bede zabezpieczona bo to jest wazne jak przesune i o ile dni mozna przesunac okres i co po przesunieciu mam zrobic zaczac nowe opakowanie ktore 21 tabletek a te co wzielam z niego tabletki wyzucic??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Październik 31, 2006 Ja stosuje Evre i musze po prostu nie robic przerwy,tzn.:po 3 plastrach zamist zrobić tydzien przerwy to od razu zaczynam nowe opakowanie...zrobiłam tak tylko raz,ale wszystko było ok. Myśle,ze powinnaś po prostu nie robić przerwy tylko zacząc kolejne opakowanie i juz...okres będziesz miała jak skonczysz to kolejne opakowanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bietusik 0 Napisano Październik 31, 2006 nienia to czyli bez przerywania mam brac nastepne cale opakowanie czyli 21 tabletek a potem narmalnie przerwa 7 dni??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Październik 31, 2006 Tak właśnie:) No bo jakbyś wzięła tylko częśc z nowego opakowania, potem przerwała to ja nie wiem jak by to wszystko miało działać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bietusik 0 Napisano Październik 31, 2006 aha oki dzieki wielkie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiruni Napisano Październik 31, 2006 wystarczy że weźniesz tylko tyle tabletek o ile dni chcesz przesunąć okres np 7, ja tak robiłam kilka razy i było OK. Nie trzeba brać całego opakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bietusik 0 Napisano Październik 31, 2006 hiruni a co potem wezme te 7 tabletek a potem mam zrobic przerwe na okres i po okresie brac nowe opakowanie tak??? czy te samo bo nie rozumien ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bierzesz tyle tabletek o ile Napisano Październik 31, 2006 chcesz przesunąć okres, potem normalnie 7 dniową przerwę i nowe opakowanie. to co ci zostanie z resztą niewykorzystanych tabletek zostaw sobie na jakiś mały wypadek typu biegunka, wymioty. Mam to już sprawdzone nie raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bietusik 0 Napisano Październik 31, 2006 aha juz rozumiem dzieki wszystkim :*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goskazet Napisano Listopad 15, 2006 Dziewczyny mam pytanie-biore yasmin juz od 2 lat i mi sie pochrzanil dzien ostatnio i po skonczeniu opakowania zrobilam 6 dniowa przerwe zamiast 7, po prostu wzielam tabletke dzien wczesniej :/ i kontybuuje to opakowanie dalej.. Czy to bedzie mialo jakis wplyw na dzialanie? z gory dzieki za odpowiedz, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach