Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agacjone

novynette..

Polecane posty

czy ktos brał te tableteczki..jesli tak to prosze zeby cos o nich napisac...bo ja zaczynam ich wlasnie brac..pozdrawiam

Gość hallownen
libido spada, czeste infekcje..psychicznie oki

bralam 3 opakowania i w kazym mialam plamienia.teraz biore 4 i jak znow bede miala to ide zmienic.a poza tym ok, nie mam innych skutkow ubocznych

Gość pyt
Ja je biore 2,5 roku. Jak dla mnie są spoko. Żadnych skutków ubocznych, okres jak w zegarku, zadnych plamień. Czuje sie dokładnie tak jak wtedy kiedy nie brałam tabletek. Polecam je bardzo Pamietaj jednak ze dobór tabletek to sprawa indywidualna

Gość martatata
ja biore nowvynette od 2 miesiecy wlasnie skonczylam 2gie opakowanie. w pierwszym miesiacu dzien w dzien mialam plamienia... trche mnie to marwilo.... ale wraz z zaczeciem drugiego opakowania minely. teraz jest wszystko wporzadku. zadnych innych efektow ubocznych :)

ja rowniez w pierwszym miesiącu miałam plamienia. przez 8 miesięcy były idealne. tyle że okres miałam lekko za obfity....poxniej zaczeły sie skutki uboczne typu zawroty głowy i mdłosi wiec zmeiniłam na cilest. teraz z kolei mam bóle głowy...ale mną się nie kieruj bo ginekolog mi powiedział ostatnio że jestem typowym przykąłdem kobiety która nie może stosować antykoncepcji hormonalnej:) być może dla Ciebie te tabletki będą idealne.

ojj strasznie wam dziekuje za opinie choc niewiem czemu juz po raz drugi spóżnia mi sie okres...niewiem czemu...:((

okres będziesz mieć dopiero po ok 2-3 dniach od skończenia opakowania (7-dniowa przerwa), więc jeśli to jest to \"spóźnianie\" się okresu, to absolutnie nie ma się co martwic:) a co to samych tabletek, to biorę je prawie 2 lata już i nigdy nie miałam żadnych skutków ubocznych:)

okres będziesz mieć dopiero po ok 2-3 dniach od skończenia opakowania (7-dniowa przerwa), więc jeśli to jest to \"spóźnianie\" się okresu, to absolutnie nie ma się co martwic:) a co to samych tabletek, to biorę je prawie 2 lata już i nigdy nie miałam żadnych skutków ubocznych:)

jak masz duzo stresow to moze byc okres nawet i 5tego dnia. ja zwykle mam 4tego. ale jak mialam duzo nerwow to sie spoznil :P