Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatkaaaaaaa

Zdrada przez internet?

Polecane posty

Gość Agatkaaaaaaa

Czy uwazacie, ze flirt z innym mezczyzna przez internet to zdrada? Czy zdarzylo Wam sie kiedys spotkac z kims takim w "realu" i zostawic obecnego partnera dla tego nowopoznanego? Pozdrawiam!

Gość dla mnie to nowość
ale fajne jest hehehe

To zdrada. Zdarzylo mi sie zreszta potem spotkac taka kobiete w realu i zdradzic fizycznie ... zeby nie bylo zadnych watpliwosci...

Gość PrawieJakBanderas
Pewnie zaraz zostanę ukamieniowany, ale moim zdaniem to nie jest zdrada. Flirtować to można sobie wszędzie, czy to w internecie, czy w knajpie. O ile nie dochodzi do czegoś więcej, to o jakiej zdradzie mowa? I nie myślę o seksie, ale ogolnie gdy nie ma żadnego emocjonalnego zbliżenia ludzi to nie ma i zdrady.

No chyba zdrada...ja zostawilam jednego faceta po tym jak poznalam drugiego na necie...no to bylo silniejsze....kochamy sie jak dwa aniolki teraz i niczego nie zaluje....juz mija ponad roczek :)

Gość rujtrdyu
Łapka Lapka

Gość rujtrdyu
:Łapka: :Łapka: hej hey :hey: :hej:

Gość jacekzdradzony
witam akurat zdrada przez internet dobila mnie bylem z zona 20 lat malzenstwem i piec lat chodzenia.W dniu 3 pazdziernika zonka oswiadczyla ze poznala gacha przez internet z terenu Niemiec.Tak ja omaotal ze twierdzi ze teraz jest szczesliwa,ze to jej druga polowka itd szok totalny Facet starszy o 10 lat oana ma 40.Na pytanie co on jej daje twierdzi ze normalnosc.Sa swieta zona porzucila 18 nletnia corlke,rodzicow prace ,dom szok jak mozna sie tak zauroczyc nadmieniam ze klikali ze sopboa 4 m,iesiace wczesniej Teraz przebywa od dwoch miesiecy w Reamschein kolo dortmundu.Ciekawe tylko ze za jego plecami jak jest w pracy to zadzwoni lub pisywala ze mna na nk Boze internet to pieklo a na czacie jak pisala z im to jeden seks

Gość Oczywiście że to zdrada

Gość bruciato
to zdrada i bardzo boli polecam program keylloger jeżeli ma ktoś uzasadnione podejrzenia co co wierności swojego partnera szpiegowanie kogoś jest czym złym ale nie można dać się oszukiwać i tolerować zdrady i nie tylko mężczyźni zdradzają

Gość skadi
Oczywiscie, ze jest to zdrada. Glownie mentalna...chyba, ze dojdzie do spotkania i czegos wiecej. Przestajemy sie w swoim zwiazku o cokolwiek starac, bo codziennie od rana, mamy odskocznie gdzie indziej. Podziwiam ludzi, ktorzy potrafia latami karmic sie slowami i "wykanczac" swoje codzienne zycie. Chcialoby sie krzyknac: Obudzcie sie! To to samo, tylko na zielono. Kwestia czasu jedynie.

Gość No ja wlasnie kiedys uwazalam
ze cudza prywatnosc to swietosc...ale obietnice to tez swietosc i kiedy mialam pewnosc (potwierdzona przez przypadkowo odkryta kochanke partnera), wlamalam sie za pomoca tego keyloggera na jego maila i odkrylam straszna prawde o nim.

Gość Zdradzona przez internet
A jak działa ten keylloger?

Gość jak......działa
zapisuje wszystko co ktoś wstuka na klawiaturze