Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kynia

Gdzie i za ile?

Polecane posty

Gość kynia

Gdzie można zrobić sobie kurs robienia tipsów? Interesuje mnie woj.zachodniopomorskie. Doradzcie mi!

Gość kynia
Robie już tipsy od sierpnia wychodzą mi ładnie ale długo sie nietrzymają w takim razie chcem zrobić sobie kurs który mi pomorze.Ja mieszkam w koło Stargardu Szczcińskiego i nie mam możliwości zrobienia sobie tutaj kursu.Zaproponujcie coś dziewczęta. Chciałabym też papierek ze mam ukończony kurs bowiem będe mogła jechać do Londynu i tam pracować w salonie.Jeśli uda sie to wyjade bo już mam tam zalatwione przez przyjaciółke ktora tam mieszka. Prosze jeszcze raz o pomoc!!!

Gość el.ch
jeśli interesuje cię tylko zach.pom. to nie pomogę, ale w Gorzowie w Kaskadzie jest firma Florence (Silcare) i tak robią świetne 5 dniowe (po8h)kursy, jest też szkoła MSP i kursy 2 dniowe (po12h) za około 900zł dostajesz po takim kursie certyfikat. Ja robiłam w MSP i dostałam po nim jeszcze 10% rabatu na inne szkolenia np henna itp. Siostra robiła we Florence i też jest bardzo zadowolona. Jakby coś pisz na eleonorka5@gazeta.pl to dam ci namiary.