Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowy pseudonim

Sposoby na totalnego lenia....

Polecane posty

Co robić zeby przeszła mi niechęć do wszystkiego??? Nie chce mi sie studiować, nie chce mi sie szukać pracy, nawet zrobić czegoś w domu mi się nie chce, zero sprzątania, zero gotowania, nic. Najchętniej siedziałabym na kanapie i gapiła się w telewizor ewentualnie buszowała po sieci. Przeraża mnie wizja siebie samej zmieniającej się w pasożyta żerującego na rodzinie, ale jak tak dalej pójdzie to nie będzie to wizja tylko fakt! nie umiem się zmobilizować, jak to zrobić? przecież to niewykonalne...

a ile to twoje lenistwo trwa? Bo czasem każdy z nas ma taki dzien kiedy nic kompletnie nic mu sie nie chce.... na mnie zwykle dziala pójscie na fitness - potem mam jasny umysł i mobilizacje do wieczora, albo obejrzenie ekstra komedii albo spacer. albo rozmowa z kimś pełnym energii o czym kolwiek, po prostu czyjaś pozytywna energia szybko na mnie spływa :D seks tez jest dobry ;) sposoby ktore NA PEWNO nie zadziałąją: tv słodycze kawa siedzenie przed kompem

Gość oooooooooooooooo
Niech ci ktos zapoda porzadnego kopa w dupsko....

kopy w dupsko nie działają na mnie, bo mam to do siebie, że oddaję ze zdwojona mocą i dalej wpadam w lenistwo... a pech chce, że trwa to już u mnie za długo- od czerwca conajmenij ra zmocniej raz słabiej, kiszka taka:( Czarna_Jolka- dzięki za rady:) może coś jeszcze znacie dobrego?