Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KERIF

PYTANIE DO DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość KERIF

Dlaczego facet, który traktuje swoją dziweczyne jak królewne i zrobiłby dla niej wszytko jest przez nią niedoceniany??

Gość KERIF
Jestem tego samego zdania!!Jak tego nie widzi to ją zostaw i poszukaj sobie dziewczyne,która Ciebie doceni!!

Gość walcynbiesz
Bo dziewczyny tak maja. Facet nie moze byc za dobry bo przepadnie. Wiem z wlasnego doswiadczenia.

Gość pirk
Jak facet jest za dobry,jest...zle,dziwczyna wtedy faceta nie docenia. Jak facet jest taki sobie,jest...zle,dziewczyna wtedy mowi ze chlopak sie malo stara... Jak facet zlewa dziewczyne,jest zle...dziewczyna mowi ze to juz nie ma najmniejszego sensu. to kiedy jest dobrze? dziewczyny sa takie ze zawsze jesi im zle...

wszystko w rozsądnych ilościach... :) musicie panowie znaleźć złoty środe... ale każdej kobiecie jest co innego do szczęścia potrzebne... :) najważniejsze z niczym nie przesadzać :)

bo kobiety kochaja takich chamów i świnie bo wierzą naiwnie ze swoja miloscia sprowadza ich na dobra droge;)

niestety nie uchronilam sie przed tym:( moze nie była to milosc ale naiwnie wierzylam ze zmienie faceta, ze zmieni sie dla mnie :( teraz niby jestesm mądrzejasza i zawsze bylam rozsądna ale nie dam sobie reki uciąć ze wiecej tak nie zrobie ...

A ja mam faceta Aniola..i narzekac nie bede...i w zyciu go nie zamienie na nikogo innego i nie puszcze :D No kurde, normalna jestem czy nie? :P

ja nie wiem dlaczego tak jest:) moze to ma cos wspolnego z instynktem macierzynskim:) gdybym wiedziala to pewnie bym sie nie wpakowala w to co przeszlam:)

ale mnie ciekawi co pociąga Was kobiety w takich facetach draniach... ? Chęć naprawy czy coś jeszcze ?

Gość fabin
moim zdaniem bardziej oplaca sie byc chamem niz anioleczkiem, kiedys bylam anioleczkiem i dostawalem kopy w dupe...bardzo bolalo!

No wiesz///moze jest takie dziwne myslenie, ze facet dran ale ma dobra kobiete...ona mysli,ze on jej nie zostawi - bo przeciez jaka inna by go chciala...etc...sama nie wiem, nie milam nigdy drania :]

chyba tak :) tylko sercu to się średnio podoba, ciężko posklejać te rozsypane kawałki... No ale kobiet nikt nie zrozumie :)

Gość darasssssssssssss
To co ma zrobic facet,ktory jest dla kobitki dobry? Udawac chama?

ja siebie tez niestety nie rozumiem:) wiele razy spotkalam na swoje drodze bardzo dobrych facetow ale niestety nie potrafilam z nimi byc tylko dlatego ze sa dobrzy:) ale tak w głebi duszy marze o dobrym chlopaku;) byle bez przesady bo nie chcialabym byc zagłaskana:)

z ciezkim sercem musze przynac racje Kornikowi;) trzeba znalezc złoty srodek:) nie mozna przeginac ani w jedna ani w druga strone:)

wg mnie nie powinien niczego udawać, tylko czasem trzeba troszkę zwolnić... zmniejszyć temperaturę... ;) na pewno nie zaszkodzi :) nie sztuką jest być chamem, sztuką jest być dobrym w dzisiejszym zwariowanym świecie

Gość cvser
czyli kobiete trzeba prać?

niestety nawet takich chamow kobiety sie sa w stanie zostawic i wierza ze ON SIE ZMIENI:/

Gość cvser
lanie dawać by nauczyc je kultury ?MOze one to lubią..

Gość asizna
Chcialabym spotkac jakiegos dobrego chlopaczka!Dziewczyny,ktore zlewaja dobrych chlopakow otwieraja dopiero oczy jak spatkaja jakiegos chama,ale wtedy juz moze byc za pozno...znam kilka takich przypodkow

Gość cvser
a jak facet pije to tez dobrze?Wiem ,ze kobiety potrzebują silnej ręki by od czasu do czasu jej ulżyć robiąc limo pod okiem