Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KERIF

PYTANIE DO DZIEWCZYN

Polecane posty

i tu Kasiu muszę Ci przyznać rację... :) serce nie sługa... nie da się ot tak pokochać bo np jest dobry, czy wysoki :P ;)

masz Korniczku racje;) nie pokochalam wysokiego mimo ze byl bardzo dobrym czlowieiem a na nizszym bardzo mi zalezalo a on zlamal moje serce:P

gościu syty głodnego nie zrozumie, tak i my nie zrozumiemy serca i jego wyborów... a mówienie ja bym zrobił tak czy owak to bzdura !!! nigdy nie wiemy jak byśmy się sami zachowali dopóki tej-danej sytuacji nie doświadczymy na wlasniej skórze !!!! Więc nie oceniaj Tomku :)

ło matko chłopaki ? co wy ? jakie zdjęcia... a Ty niedobry stańczyku miałeś mi wysłać zdjęcie Kasi :P:P

Nam jest łatwo z boku cos ocenia i radzic komus jak ma postapic:) ale wiadomo ze jak sie kocha to sie wielu rzeczy nie widzi i jak ktos nam próbuje otworzyc oczy to uwazamy ze jest zazdrosny ehhh i to sie powtarza za kazdym razem i pewnie kazdy z nas tak mial chociaz raz:)

od tego ma się przyjaciół, ale czy my chcemy wtedy słuchać? No chyba że już się totalnie wali... wtedy potrzebujemy rady...

no dobra, fajnie sie gada ale ja ide sie uczyc:D moze jaki sie naucze tego hiszpanskiego to jakiegos Hiszpana poznam:D do pozniej:)

może jest jedną z tych dziewczyn, które myślą, że jak chłopak się bardzo stara to tylko dlatego, że chce je jak najszybciej zaciągnąć do łóżka... ale spoko, nie wszystkie tak myślą:)