Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kyrgysz

Lubie zdradzac zone

Polecane posty

Gość idź chłopcze do domu dziecka
Obawiam się leszczu, że ty nic nie pojmujesz z wyjątkiem tego że ci staje. Przy okazji - żadnych problemów z potencją. Tylko w przeciwnieństwie do coponiektórych nie myślę fiutem.

Gość Alllllleeejaja
Bo go nie masz!!!!!

Gość Alibaba001
Kyrgysz!! A ty dla mnie to gość jesteś!!!!!!

Gość Alibaba001
To spadaj!!

Gość Pytanie do Kyrgysza
Ja to kasy nie man ale bym sie z ochota wybral na takie eskapady!!! I Jeszcze moglbym cie nauczyc tego i owego Kyrgysz.No jak zasponsorujesz?

ciekawe czy twoja żona lubi zdradzać męza. Problemów z kasą nie macie wiec kiedy ty siedzisz gdzies tam, ona z młodym jurnym dwudziestoparolatkiem zabawia się w hotelu. ciekawe kto się lepiej bawi ? jak myslicie :)

Gość Al02
no to sa kwita!!!

Gość Al02
A ile zarabiasz???

Gość miljonyyyyy

Gość Tonny do Alllllleeejaja
Oj kurwa to sobie złamasie nagrabiłeś! Nie lubie jak mnie ktos obraża zwlaszcza takie chamidło jak ty!!! Po pierwsze - ksenofobie jebany (bo wyzywajac mnie od bezrobotnych uważasz że to najwieeksza wrzuta, tym samym narazasz się większości biednym, bezrobotnym ludziskom), po drugie - o takiej kasie jaką ja zgarniam co miesiąc za swoją pracę - bo mam zajebista pracę chuju głupi - to taki frajer jak ty może sobie pomarzyć! Po trzecie - niech dojdzie do twojej zakutej pały ze są jeszcze na świecie normalni faceci, którzy nie mają jak tu jeden z forumowiczów ładnie i trafnie okreslił, mózgu zalanego spermą i na dziwki stać by mnie było, a jak?! Tylko kurwa pytam się po co?? Po jakiego chuja gzić się z brudnymi "profesjonalistkami" jak sie ma cudowną, zajebistą, piękną zonę?? Może i jestem dla większości panów frajerem bo nie zdradzam zony i nie szukam kurwa mać podniet w necie! (Alllleeejaja)!!!! Żal mi takich baranów jak wy - co tu duzo mówić. A teraz bluzgajcie ile wlezie - ja idę kochać się z moją Panią!!!

Gość Kyrgysz
Juz wiem - nowych wrazen przyniesie mi ruchanie psa jak sra :classic_cool: No coz, jestem czlowiekiem renesansu...:)