Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przenoszę

Mój facet jak sie dowiedział ze jestem w ciąży ,to nagle przestał sie odzywac

Polecane posty

Mój facet jak sie dowiedział ze jestem w ciąży ,to nagle przestał sie odzywac [31.10] 19:36 anonimowaa w koncu wyprosiłam spotkanie...moze nie do konca wyprosiłam, po długich wysiłkach poszukiwawczych udało mi sie go złapac.Po krotkiej rozmowie powiedział mi dosłownie tak: ze nic z tego naszego zwiazku nie bedzie i spotkamy sie w sadzie(chyba chodziło mu o alimenty).Dodam ze to miało miejsce juz bardzo dawno, moje dziecko jest juz dorosłe.Wiec całą ciąże byłam sama on nawet 1 raz sie nie odezwał do mnie, a jak sie dziecko urodziło to nagle tuz po narodzinach zjawił sie u mnie w domu(mieszkałam u rodzicow)z jakims tam prezencikiem dla mnie i bez zadnych tłumaczen jakby nigdy nic sie nie stało.Zaczał nas odiedzac i gdy dziecko miało 1 rok wzielismy slub, ale niestety od kilku lat nie jestesmy juz razem, okazało sie ze wyszłam za damskiego boksera, a ponadto cały czas we mnie był ten żal ze zostawił mnie w sytuacji kiedy go bardzo potrzebowałam!!Tk to z grubsza wygladał nasz zwiazek,,, moze ktoras z Was miała podobną sytuacje?? [31.10] 19:38 mika1234 ja mialam. Maz glowa, zona szyja,co glowa wywija. Slepa zona i gluchy maz to spokoj w domu. [31.10] 19:38 zenon marek jurek franek Wyszlas za niego bo go kochalas czy dla \"dobra dziecka\" ? [31.10] 19:40 forum życie uczuciowe [31.10] 19:41 anonimowaa wyszłam dla dobra dziecka, dodam ze chodzilismy ze soba ponad pół roku ,moge powiedziec ze uganiał sie za mna.ja miałam 21 lat a on 26.Na wiesc o ciazy nagle zmienił sie diametralnie.Ja strasznie pzrezywałam \'\'samotną ciąże\'\'.Płakałam nocami, aby nikt nie widział ze to robie, byłam załamana ze jak on mógł tak postapic w sytuacji kiedy szczegolnie był mi potrzebny [31.10] 19:42 mika1234 U mnie bylo podobnie ale nie tak samo. Kiedy dowiedzial sie ze jestem wciazy niby sie ucieszyl. Gdy bylam w 8 miesiacu rozpynal sie .Znikl. Jak moj maly sie urodzil podalam go o alimenty. Zaczal nas odwiedzac az wkoncu nabral mnie i postanowilismy sprobowac byc razem. To byl najwiekszy blad mojego zycia. Na szczescie nie jestem juz z nim. Maz glowa, zona szyja,co glowa wywija. Slepa zona i gluchy maz to spokoj w domu. [31.10] 19:44 No co za leń Każdy mówi dla dobra dziecka a to tak naprawde dla jego \"NIE dobra\". Potem dzieciak sie wychowuje i dorasta w patologii. Miłości mu trzeba choćby od jednej osoby!!

Gość zenon marek jurek franek
Bylem na slubie kolegi , chodzil kilka lat z fajna dziewczyna a na jakiejs imprezie po pijaku przespal sie z calkiem nieznajoma , wpadl i rodzice praktycznie go zmusili do slubu . Ja nie widze sensu takich zwiazkow ,niektore moze moga sie udac ale w wiekszosci to jest marnowanie zycia sobie , dziecku , dziewczynie . Z tamta z ktora chodzil tyle czasu mial sie kiedys ozenic wiec jej tez zrobil krzywde . Od tego czasu gdy on wpadl nie mialem zadnego przypadkowego seksu , nawet ze stala dziewczyna chwile mialem problemy :D

Gość Zdzisław Psikutaz
dlatego nie sypiam z laskami ktore nie biora antytabletek, a sam używam reklamowki z biedronki jako skutecznego zabezpieczenia

Gość anonimowaa
Z tym ze my bylismy parą i ani ja a ni on nie przespał sie ze nieznajoma osoba , bo to jest róznica!

Gość Myrthee
Najlepiej to sie kastracji to na reklamowkach zaoszczedzisz.

Gość zenon marek jurek franek
To byl tylko przyklad mojego kolegi ale czy wyszlabys za niego gdyby nie dziecko ? Mi zdarzal sie przypadkowy seks z praktycznie nieznajomymi dziewczynami ale nigdy jak bylem w jakims zwiazku wiec nie jestem jeszcze calkiem zly , mysle ze jesli bym zrobil dziecko a jej nie kochal tobym sie nie ozenil , zaopiekowalbym sie dzieckiem , placilbym alimenty i odwiedzal je ale gdybysmy sie np. pobrali to pewnie bylyby jakies zale do siebie , pretensje , moze nie od razu ale na pewno cos takiego by bylo . Moze dlatego znikl ze nie wiedzial co robic .