Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

Jak mam zwrócic na siebie jego uwage

Polecane posty

kolega z grupy mnie oczarował ..Niezwykle oczytany , inteligentny , o cudnych oczach ,uśmiechu ,przystojny .....Nie na wszystkie ale na większosc zajęc chodzimy razem ....patrze w niego jak w obrazek ...Wiem ze jest wolny :) acha i to przyjaciel mojej świetnej koleżanki ,z jednego osiedla ...ale nie chce po szczeniacku prosic ją od razu o jakies swatanie co mam zrobic ??? Nigdy na uczelnie nie biegalam z taką ochotą :)) pomózcie .Cos mi moja intuicja instyktownie mówi że z tego coś wyniknie ,taka cicha nadziejka ..nigdy takiego pozytywnego myślenia nie mialam ...zawsze czarne mysli i nic z tego nie było ... No ale przeciez nie moge tylko do niego wzdychac :( a najsmieszniejsze jest że przez 2 poprzednie lata studiów traktowalam go jak kazdego innego kolege ,dopiero teraz na 3 roku coś iskrzy ....z mojej strony ..POMOCY

Gość poprostuu
zagadaj,uśmiechnij się i bedzie twój ;P

powiedz kolezance by organizowala jakies wyjscie czy impreze na ktora on zostanie zaproszony no i na ktorej bedziesz tez ty. wtedy bedziecie mogli sie poznac lepiej i pogadac

Gość jehkfdhkv
powiem tylko tyle..nie pros kolezanki o pomoc

odnawiam ,odnawiam ,odnawiam :) dzieki za te rady i proszę o więcej!! poprostuu : żeby to było takie proste ,myślisz że to wystarczy ? Natia : nie to nie ja ,nie pytalam o kurteczke dziewczyny ja wpadlam po uszy w to zauroczenie ,o niczym innym - a raczej o nikim innym nie myślę:)) prosze o wiecej rad

Oh moje głuptaski ale wy jesteście niemądre. No przecież zwróć na siebie jego uwagę w kobiecy sposób: sexi obcisłe , najlepiej różowe ubranko, sexi buciki, np. kozaczki na obcasach, blond włoski (zafarbuj , rozjaśnij, zmień coś w sobie), makijaż i jest TWÓJ!!!!!! Całuski dla was ❤️

up up up ....wlasnie siedze i mysle ze mamy wolne na uczelni i zobaczegę Go :)) dopiero w poniedzialek parishilton--- to jest typ faceta któremu nie imponują blond wlosy i różowe spódniczki ......literatura ,film ,fotografia - musze podszkolic sie w tych dziedzinach ,bo to jego hobby:)) ach ................ podnosze temat