Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala swinka pingis

jak nie przytyc w ciazy...?

Polecane posty

Gość mala swinka pingis

bo ja nie wiem co mam robic:( poczatek 4 miesiaca a ja mam 4,5 kg wiecej:( jem tak jak przed ciaza.. a mimo to tyje.. co ja mam zrobic? jak jesc? jak wyglada Wasz dzien w sensie kulinarnym? ja dzis zjadlam talerz barszczu czerwonego z uszkami, 1 bulke pelnoziarnista, 2 kabanosy, gruszke, 2 jogurty bananowe, filet z dorsza smazony + soki bobofrut bez cukru: ( czy ja nie zauwazam ze sie przejadam? wydaje mi sie ze nie zjadlam za duzo.. moze sie myle.. kurcze sama nie wiem co robie zle:( zawsze ylam bardzo szczupla:(

Gość Droga swinko
Ja w ciazy nie jestem jeszcze ale wydaje mi sie ze jesz troche za duzo, moze powinnas jesc wiecej owocow i ograniczyc glowne posilki do 2 dziennie?

Gość franka z mieszkanka
chryste, a myslsiz, ze to dziecie, ktore w sobie nosisz, to jest jakies niematerialne? to raczej normalne, ze sie tyje - czy tez raczej powiem 'wiecej wazy', bo twoje potomstwo tez zaczyna manifestowac swoja obecnosc. olej tycie - zadbaj o skore, zeby po porodzie w maire szybko do normy wrocila i zebys bez kompleksow chodzila w bikini. wg mnie menu masz raczej skromne. (jem podobnie, choc nie w ciazy, chuda jak pajeczyca tekla) pozdrawiam!

KOBIETY , co jest z wami ? ja tego nie rozumiem , mam problem z wagą po dwóch ciążach , ale za nic nie liczyłabym ile zjadłam , kiedy we mnie rozwija się dziciaczek ,nie usprawiedliwiam sie !!! ale to jest najpiękniejszy okrea w waszym życiu . może jeszcze kiedyś będziecie mogły tego doświadczyć . ale nie liczćie kilogramów .

Gość mala swinka pingis
widze ze zdania sa podzielone:O franka no ja wiem ze dzidzius jest materialny:) ale on ma dopiero ok 6 cm wiec chyba za duzo nie wazy:) poza tym obtluszczylo mi brzuszek- a to dziwne bo zawsze mialam plaski jak deska.. teraz mam 4 faldy i to calkiem spore.. brzuszka ciazowego nie widac- za to widac oponki tluszczu:) nie sadzilam ze jesli je sie normalnie brzuszek obrasta tluszczykiem.. myslalam ze bedzie twardy i duzy- jak w gazetach.. ale chyba glupia jestem ze w te gazety wierze- pewnie niezle sa te sliczne mamy "obrabiane " wczesniej..

Gość agatkaaa102
ja przytyłam 37 kilo w ciazy,p porodzie odeszlo 10. jadlam tyle co przed ciaza ale rzucilam palenie. teraz nie moge zgubic tych 3 dych. moze jak skoncze karmic to znowu zaczne palic, bo taka nadwaga to nie jest zbyt fajna. ja w 4 miesiacu juz mialam z 9 kilo. mysle ze 4,5 to nie jest duzo. powiedzmy 1 kilo na miesiac

Gość a ja jestem w 4 miesiacu
i przytylam 1 kilogram:) nie sadzilam ze tak lekka sie bede czula i ze takie szczescie bede miala:)

ja przytyłam 26 w każdej z dwóch ciąż , po pierwszej zjechałam do wagi sprzed (62) , PO DRUGIEJ MAM PROBLEM ZE ZRZUCENIEM:(

przez ciaze cało przytyłam około 8 kg ale to dlatego ze w pierwszych trzech schudłam 4 kg bo wymiotowałam ciagle potem jadłam to na co miałam ochote ale czy to problem to tylko waga mozna sie ostro wziasc do pracy i schudnie sie tyle ile sie chce

Gość póżna nocka
przy pierwszej ciąży przytyłam 15kg. przy drugiej 23 a po kilku miesiącach wróciłam do swojej wagi dzięki karmieniu piersią.W ciąży niczego sobie nie odmawiałam a słodycze pożerałam.

Gość aileens
a ja jestem w 25 tygodniu i mam juz 9 kg na plusie

Jedzenie jedzeniem, ale ważne są ćwiczenia. Nie jakoś obciążające. Ja kupiłam płytkę z zestawem ćwiczeń dla ciężarnych. Super sprawa. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
Agatka102 czyli ze w ciagu w 4-5 nastepnych miesiecy przytylas prawie 30 kg? Jak to mozliwe bez obrzerania sie? Ja jestem w 21 tyg i przytylam juz 8.... Bardzo duzo wiem i zaczynam sie powoli godzic z tym ze do 20 do konca bedzie ale prawie 40? Przerazilam sie.... Bo ja tez zucilam palenie przed ciaza i szybko mi dupa rosnie ale do 40 kg to wow kiedy to przytylas?

Gość gość
Przejdz na dietę cukrzycową, jest bardzo zdrowa. Z konieczności byłam na niej (miałam cukrzycę ciążową) od 3 miesiąca ciąży. Przytyłam tylko 7 kg, więc nie miałam co zrzucać po porodzie.

Gość gość
Ja jem tylw ile przed ciaza choć wiecej owocow i kwasnego mi sie chce Wizualnie po ciele oprócz brzucha nie widac abym gdzies przytyla ale msm z min 5kg na plusie dziecko wazy ok 700gr do tego plyny macica biust akurat to znaczaco uroslo W pierwszej ciazy przyttlam tylko 8kg mysle ze teraz wiecej ale dopoki bedzie to 12 książkowe to sie nie martwie

Gość gość
W pierwszej ciąży przytyłam 15 kg ale w pół roku wróciłam do wagi przed teraz 22 tydzień przybrałam już 7 kg dla mnie to dużo bo widać po mnie bardzo ale jem jak chce ile chce i co chce i tak schudne - geny :-)