maaluutkaa 0 Napisano Październik 31, 2006 moge znaleść dobrego ginekologa, mieszkam tu od niedawna, a potrzebuje konsultacji z lekarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Październik 31, 2006 idź do szpitala im Cegielskiego na skrzyzowaniu hetmańska - 28 czerwca 1956. to niedaleko dębca. ginekolog to oblatany starszy pan. plusem jest to że obojetnie od której przyjdziesz nie czekasz w kolejce:) czynne od rana do 18. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaluutkaa 0 Napisano Październik 31, 2006 dzieki :) Twoim zdaniem jest dobry? to nie jest wizyta kontrolna...mam problemy i potrzebuje dobrego specjalisty, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Listopad 1, 2006 hmmm...ja sprawdziłam już kilku i ten mi się najbardziej podoba...ale czy jest dobrym specjalistą?trudno ocenić. nigdy nie miałam aż tak powaznych problemów. ale jest takim sympatycznym mrukiem który zawsze prosto z mostu Ci powie co i jak. nie jest też ograniczony tak jak inni. kiedyś chodziłam do takiej pani która nie chciałą przepisac tabletek anty ze względów religijnych!!! autentycznie! a on nawet postionr przepisuje bez problemu mimo że nie jest ginekologiem prywatnym . wielu ginekologów ma obiekcje żeby przepisywac ten środek. ogólnie ja go lubię. zresztą razem znim tyle że w innych godzinach przyjmuje drugi gin.(gdybyś miała wątpliwości co do diagnozy postawionej przez tego pierwszego:)nieco mniej wygadany. jak raz do niego przyapdkiem trafiłam tylko coś tam mi mruczał a nic konkretnego nie powiedział....ale się rozgadałam:) jesli chcesz dobrego specjalisty to najlepszy jest w powaznych sparwach doktor Koźlik. jest ordynatorem w szpitalu na ul Raszei. jeśli chodzi o jakieś powazniejsze problemy to moja mama np jego akurat ceni sobie najbardziej. ja u niego nigdy nie byłam wiec nie do konca wiem jak to tam wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czosneczek Napisano Listopad 1, 2006 bardzo dobry jest dr Wandelt przyjmuje prywatnie na ul Strzeszyńskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach