Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fani

Czy to jest prawdziwa przyjażn?????????

Polecane posty

Mam lekkie życie tzn nie pracuje bo nie musze ,studiuje zaocznie ,stać mnie na wysokiej jakości kosmetyki ,mam własne mieszkanie i jestem szcześliwa tzn byłam bo właśnie moja przyjaciółka która się ze mną pokłociła wygarneła mi że jestem dziwką bo nie pracuje tak jak inne dziewczyny tylko poszłam na łatwizne bo spotykam się na raz z dwoma kochankami -i zasługuje na potępienie...pisze to poniewaz jest mi przykro że ona okazała sie taka dwulicowa-gdyz nie powiedziała mi tego normalnie w rozmowie -czy tak wygląda przyjazn?

Gość nikt się nie wypowie
bo piszesz tak chaotycznie, że żeby to zrozumieć za długo trzeba to czytać :D

Gość heeej*
Może powiedziała tak w złości, a już w tej chwili żałuje. Czasem w kłótni mówimy rzeczy nieprawdziwe, aby komuś dokuczyć. Bywa i tak, że myślimy tak o danej osobie ale nigdy niesprowokowani nie powiedzielibyśmy jej tego. Nie zamartwiaj się jednak na zapas, może przyjaciółka przyjdzie skruszona. Z wyciąganiem wniosków poczekaj na jej późniejsze zachowanie. Z drugiej strony doskonale rozumiem Twój żal. zawiodła Twoje zaufanie. Pociesz się,że czasem nawet ukochanej osobie w wielkiej złości mówimy brzydkie rzeczy. Radzę Ci spokojnie poczekać i od tego co ona uczyni może zależeć Wasza przyjaźń.

Gość partynica
czy spotykając sie z dwoma kolesiami,którzy za ciebie płacą nie można sie nazwać luksusową dziwką??? fakt,mogła ci to powiedzieć wcześniej....:O

posluchaj mi nie chodzi o moralnosc w pytaniu ,bo to co inni mysla o moim sposobie zycia to mnie najmniej obchodzi .....kurcze pytam sie czy tak postepuje przyjaciolka i tyle

Gość nie to nie jest
przyjaciolka to zazdrosnica:P moralnosc zostawiam Tobie.

heeej bardzo dziekuje ,napewno masz racje moze zbyt pochopnie ja oceniam🌼....luksusowa dziwka??????????obrazliwe to okreslenie ...ale coz ..............

Gość heeej*
Czy to moralne czy nie w żadnym stopniu nie dotyczy Twojej przyjaciółki. Jako prawdziwa przyjaciółka może o Tym z Tobą rozmawiać, a może nawet powinna ale nie w taki sposób, a już napewno nie obrzucać Cię nieprzyjemnymi epitetami.

Gość profity
jakies z tego masz wiec jak to nazwac luksusowa dziewczyna na telefon?

Gość heeej*
a poza tym skoro to jest Twój sposób na życie , nie przeszkadza Ci to to nie widzę wtym nic złego. Kobiety mają często wielu facetów dla przyjemności i dobrze? Dlaczewgo nie połączyć przyjemnego z pożytecznym?. Nikomu tym nie szkodzisz.

Powiem tak myśle że wiele dziewczyn wybrałoby takie zycie tylko nie chca sie do tego przyznac ,koncze studia zyje na wysokim poziomie i mi to odpowiada,mysle ze nie moglabym harowac za 1000 zl na mc w jakims sklepie ,skoro mialam wybor wybralam taki styl zycia i czuje sie szczesliwa............

Gość heeej*
Fani - co do Twojej przyjaciółki, jeśli nie przeprosi Cię i nie wytłumaczy się jakoś to raczej nie zwierzaj się jej bo gotowa jeszcze wykorzystać Twoje sekrety. W którymś momencie zazdrość mogła wziąć górę nad przyjaźnią, ale życzę Ci aby wszystko pozytywnie się rozwiązało.

Gość heeej*
Ja jestem osobą, której bardzo dalekie byłoby takie życie, alle rozumiem, że czsem tak łatwiej, skoro nikt na tym nie cierpi, po co się czepiać. Tym bardziej, kiedy dziewczyna na codzień wygląda nie wulgarnie tylko jest naturalna. Dziewczyna jak każda inna.

Gość lipa wielka
może poprostu wylało sie w nerwach co jej leżało na wątrobie, bo może wcześniej głupio jej było cokolwiek powiedzieć ale moim zdaniem idziesz totalnie na łatwizne w życiu ja nie byłabym w stanie żyć tak ja ty

heej hmm jak kazda inna??????? no troche z tym jest inaczej tzn moze tak lepiej niz kazda inna ale to nie wazne przeciez ........wiesz ta moja przyjaciolka wie wiele o mnie,i boje sie ze moze jakos robic mi na zlosc ,ale chyba by sie jednak bala.......

ja nikogo nie krzywdze zapewniam -moi kochankowie to panowie wolni i ja jestem zadowolona z naszej przyjazni i oczywiscie oni

Gość heeej*
Każda inna w sensie wygląu. Nie da się ukryć, że kobiety które parają się najstarszym zawodem robią z siebie czasem kobiety, które wyglądają naprawdę jak najgorsze ladacznice. Zapewne wiesz o co chodzi. A prostytutka tak zwana luksusowa potrafi wyglądać ładnie i pociągającoi nie razi nikogo swoim wyglądem. A co do Twojej przyjaciólki, może się zdarzyć, że może bardzo zagmatwać Ci życie. Zresztą kto wie, może już od dawna za Twoimi plecami rozsiewa plotki. Ale to ten najgorszy scenariusz. Pozostaje Ci tylko mieć nadzieję, że przeprosi i pozostanie między wami tak jak było.

Gość i oczywiście
jeny fani-nie czujesz że sie sprzedajesz????????????? może jestem naiwana i "zbyt moralna" ale moim zdaniem to sorry ale poprostu dajedz dupy dla luksósów,i nie chodzi o krzywdzenie innych,ty krzywdzisz siebie...co będzie jak już nie będziesz piękna i młoda?co z miłością?

nie wiem skad wychodzi ta krytyka ????i nie uwazam ze ja krzywdze siebie ,bo nie spie z facetami ktorych znam 2 dni i zmieniam kolejnych tak to prawda ze chodze z nimi do lozka i robie to tez dla przyjemnosci i mam tez satysfakcje bo jesli czulabym obrzydzenie do faceta i robila to wbrew sobie to bym mogla nazwac sie prostytutka to jest tylko uklad bez zobowiazan i tyle...

Gość heeej*
Skoro się pogodziłyście to świetnie. Najbardziej boli jak okazuje się, że ufaliśmy nie tej osobie albo jak ktoś bliski zawodzi. Miej nadzieję, że podobna sytuacja się nie powtórzy. Powodzenia.