Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego21

dlaczego lekarz mi nie zrobil cytologii i nie pobral wymazu bo jestem dziewica?

Polecane posty

Gość dlaczego21

dlaczego lekarz mi nie zrobil cytologii i nie pobral wymazu bo jestem dziewica? w czym to przeszkadza?

moze nie chcial ingerowac w twoj hymen, czyli blone dziewicza, żeby jej nie przerwac. Dziewice badane są przez odbyt, a ty jak bylas badana?

Gość dlaczego21
ja bylam badana normalnie,byl na tyle fajny lekarz, ze powiedzial ze niektore dziewice da sie zbadac deikatnie przez pochwe bo przez odbyt jest niezbyt przyjemnie i tak tez zrobil i nic nie naruszyl,bo badal delikatnie

Gość meheret
błona dziewicza nie przeszkadza w pobraniu cytologii. Ja pierwszy raz miałam robioną cytologię jako dziewica

To chyba zależy od konkretnej osoby. Ja miałam zawsze i badania, i cytologię, a znam dziewczynę, która miała taką budowę błony dziewiczej, że i usg dopochwowe dało się jej zrobić.

Gość allbl
przepraszam ze to powiem ale co by sie stalo jakby troche naruszyl? potem by mniej bolalo ;)

Gość dlaczego21
moze i by mniej bolalao,ale woalalabym zeby to jednak zrobil moj facet a ie lekarz:P

Gość dlaczego21
zreszta to lekarz podjal taka decyzje a nie ja,mowil ze to badanie sie robi przewaznie jak juz sie wspolzyje