Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooooooooooolka

ODEZWAC SIE DO NIEGO???

Polecane posty

Gość kooooooooooolka

Po zerwaniu z chlopakiem znalazlam jego profil na myspace(to cos jak polskie grono) no i oczywiscie zaczelam go szpiegowac..;)No i wszystko bylo fajnie bo to ja powiedzialam ze nie chce z nim wiecej utrzymywac kontaktu, a tu nagle moglam czytac jego blog i wiersze(tak, tak..romantyk) i dzieki temu tak bardzo nie tesknilam i mialam go na oku;) Ale ostatnio on sobie zainstalowal taka mapke zeby sprawdzac kto odwiedza jego stronke i mnie namierzyl i wie na pewno ze to ja bo jestem za granica i raczej nikt z tego kraju nie odwiedza jego strony.Od tego czasu jego poezje i blog sa jakby adresowane do mnie, czasami nostalgiczne a czasami w tonie:\' hoho ktos tu ma obsesje na moim punkcie\' Wyjsc z szafy czy konsekwentnie nie odzywac sie do niego?

Gość zdenerwowany Irasiad
Ale z Ciebie suka.

Gość kooooooooooolka
dlaczego suka, bardzo lubie jego wiersze i blogi, ale boje sie ze jak sie ujawnie to on ustawi ten blog na opcje prywatna tzn tylko dla przyjaciol ktorych udalo mu sie zebrac na myspace. apropo: ma ktos profil na myspace?

Gość bez fotki
ja na jego miejscu juz dawno bym Cie zablokowala

Stare peskie przysłowie: "nie przychodź tam, gdzie nie jesteś mile widziany, bo usłyszysz coś, co cię nie ucieszy". Skoro wiesz, że nie chciałby Twoich wizyt na swojej stronie - to po co tam włazisz?

perskie

Gość kooooooooooolka
o jezuu ludzie, ale ja czuje ze on by chcial baaardzo zebym sie odezwala, robi aluzje do ksiazek ktore mu dalam do czytania, pisze te swoje zagmatwane poezje i ogolnie chyba jest samotny i ma depresje..ale to on nie odpisal mi na ostatniego mejla i przyrzeklam sobie ze sie nie odezwe, ale teraz nie wiem oooooo jezu a niedlugo jego urodziny i co?

Gość kooooooooooolka
nie moze mnie zablokowac bo nie mam profilu i loguje sie z zewnatrz.. no ale masz racje, zalozyl ten profil jak bylismy razem i mi nie powiedzial dziad jeden, wiec nie bede sie tam wpieprzac, tzn ujawniac;)

Gość siuta
jak pisze aluzyjnie to pewnie chce sie podroczyc i zemscic albo chce zebys sie odezwala, kto wie?

ja tam bym udawala, ze o niczym nie wiem i ze to nie ja odwiedzam jego bloga:) wypadki chodza po ludziach, myspace to o ile wiem taki miedzynarodowy portal, wiec nie ma dowodow, ze to Ty, nawet jakbys i byla z tadzykistanie to zawsze ktos stamtad tez mogl do niego zajrzec

Gość baja bongo
ja mam profil na myspace ;) a co do tematu - mysle ze on chce bys sie do niego odezwala, moze to zrob? nic nei tracisz w koncu, a moze bedzie miedzy wami fajnie :D

Gość Gdybyś był
On zrobił krok robiac aluzję, że wie, że Ty to Ty. Odewij się potwierdź, że jesteś jego byłą i po problemie. Myślę, że on tylko czeka aż przejmiesz inicjatywę.

Nic nie mów, nie pisz, bloga może odwiedzać każdy. A życzenia oczywiście wyślij. Normalnie, jako Ty. Nie na bloga.

piszesz ze prawdopodobnie jestes jedyna ktora pisze z kraju w ktorym jestes, a jakbys zalkozyla kilka nickow np pk 10.i z tych nickow tam zagladala.wtedy pomysli ze jednak jest kilka osob ktore sledza ten jego blog z kraju w ktorym jestes...ja bym tak zrobila.

Gość halo haloo
ale po co sie ukrywac, to dziecinada.

Gość wymysl może coś lepszego
ha ha ha