Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna młoda.

SUPER ZDJĘCIA Z FIRMY VEGAS

Polecane posty

Gość Panna młoda.

Polecam super firmę z Poznania http://www.vegas.oz.pl. Jest to jedna z najlepszych firm tego typu w kraju. Zdjęcia z uroczystości ślubnych to po prostu pełny odlot. Na tej firmie się nie zawiedziecie

Gość Panna młoda.
coś nie tak jest z podanym adresem. Teraz myśle że będzie dobry www.vegas.oz.pl

Gość Panna młoda.
www.vegas.oz.pl

Gość Kiniaa..
Udało mi się wejsc wreszcie na podana stronę. Zdjęcia to poprostu śmiech na sali, straszne dno. Nawet za darmo bym takich nie chciała. Jest wielu o wiele lepszych fotografów. Naprawde się uśmiałam oglądając tą stronkę i propozycję firmy vegas. Nawet nie maja stacjonarnego telefonu ani biura.

Gość fotograf artysta
no nie maja telefonyu ani biura czyli to nie profesjonalisci ale zdjecia sa poprawnie skadrowane i widac ze ktos widzi w obiektywie to co ładne umie operaowac swiatłem ciekawe co ten twoj za 600złociszy wykombinuje kiniaa

Gość Kiniaa..
Drogi artysto mój fotograf nazywa się Adam Bujak i mieszka w Krakowie. Pewnie dla ciebie to totalny amator nie dorastający do twojego artyzmu.

Gość fotograf artysta
Ten pan nie lata po weselach wiec nie wciskaj kitu Nie stac cie na niego ani na mnie (przypuszczam) a na marginesie -wiesz ze podawanie nazwisk na forum jest zabronione jesli ta osoba o tym nie wie i nie wyraza na to zgody? wiesz co to ochrona danych osobowych?

Gość Kiniaa..
A to ciekawe. Artysta fotograf wie lepiej niż ja kto mi będzie robił zdjęcia. Ludzie spadłam ze śmiechu z krzesła. Artysto nie wiem zresztą od czego jesteś artystą ale gdybyś nawet robił cudne zdjęcia to z takim osobnikiem jak ty nie chciałabym mieć nic do czynienia. Musisz naprawdę mieć dobrych klientów, pewnie na co dzień chodzących w dresach. A może jednak podasz adres do swojej strony. Ocenimy ten Twój artyzm. Wiem że tego nie zrobisz bo nie masz takiej strony.

Gość Zołzza
Czyżby nasz artysta fotograf się wystraszył?. Profesjonalizm panie artysto to też umiejętna obrony swoich racji a i z tym u pana jest kiepsko. Jaki jest adres do pana strony o ile w ogóle ja pan posiada?

Gość no a jak
przeciez krytyka nie jest miła :P

Gość fotograf artysta
jaka krytyka ?zadnej mojej pracy nie widziałyscie i nie zobaczycie

Gość rety ale dupek
Nie zobaczymy bo tylko w gębie jestes mocny. Zresztą i gęba nie umie dyskutować. Jesteś zapatrzonym zakompleksionym facetem. Jesli jestes taki wspaniały to oświeć nas swoimi pracami. Jak będa super to zamówienia sypną sie jak z rękawa

Gość rety ale dupek
Wiesz jak ciebie odbieram? Jako faceta, który w internecie poczytał sobie o fotografii i myśli że już wszystkie rozumy zjadł. Po prostu zarozumiałość do kwadratu.